Okładka książki - Cole West

Cole West

[Reklama] Wydawnictwo Muza S.A.

Przypadek? Los? Przeznaczenie? W życiu różnie bywa, prawda? I nie mamy wpływu na to, co na nas czeka. Tak samo jak u bohaterów drugiego tomu serii "Niepokonani".
    Cole West jest współwłaścicielem kancelarii prawniczej i na pewien czas musi opuścić Nowy Jork. Już pierwszego dnia pod koła jego samochodu wbiega kobieta, która widocznie przed kimś ucieka.
   Misha przypadkiem wplątała się w kłopoty, z których wyciągnąć ją może przypadkiem poznany Cole, który dodatkowo z każdym kolejnym dniem intryguje ją coraz mocniej.
   Jak możecie przypuszczać, sytuacja zgęstnieje. Akcja nabierze rozpędu a wzajemna fascynacja dodatkowo wszystko skomplikuje. Walka dobra ze złem. To będzie wyścig z czasem.
   Autorka sukcesywnie podsycała moją ciekawość. Żonglowała emocjami dostarczając niemałych wrażeń i adrenaliny. Bardzo dobra kreacja bohaterów, jak i rozwój ich relacji. Nie zabrakło walk i starć. Sekretów i tajemnic, które bardzo dobrze dopełniały fabułę.
   Bardzo wciągająca lektura. Stanowi idealny ciąg dalszy historii bohaterów, których polubiłam. I już nie mogę się doczekać trzeciej części. Autorka kolejny raz pobudziła moją wyobraźnię.
   Zachęcam do zapoznania się w kolejności chronologicznej z wytatuowanymi mężczyznami i ich kobietami. Będzie się działo.

Polecam

Kup książkę Cole West

Salvezza. Mika Renado
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Salvezza. Mika Renado

Miłość jest dokładnie tym, czego oboje nie mają. Tajemnice, brudne interesy i mafijne zagrywki są codziennością świata, w jakim przyszło żyć Carli Caruso...

Piekielna umowa
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Piekielna umowa

Ona prowadzi klub ze striptizem, on zatrudnia się w nim jako ochroniarz Samantha Baker ma jeden cel: uratować młodszą siostrę. By zwrócić Oliv wolność...