♟️♟️♟️♟️♟️ Recenzja ♟️♟️♟️♟️♟️
Cykl : Niepokonani #2
Wydawnictwo : Akurat
@wydawnictwomuza
♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️
" Potrzebuje jej. Jak nigdy potrzebuje, żeby ktoś przy mnie był. Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem, że pomyślę. Zawsze byłem samowystarczalny. Nawet w innych związkach nie potrzebowałem takiego wsparcia..."
Opowieść "Cole West" to kontynuacja serii "Niepokonani", w której śledzi my przygody Cola i Mishy..
Książka jest napisana z perspektywy głównych bohaterów, co pozwala nam lepiej zrozumieć ich emocje, motywacje i wyzwania, z jakimi się mierzą.. To historia pełna akcji, przyjaźni i odkryć..
Autorka pisze w sposób bardzo wciągający i pełen napięcia.. Jej słowa potrafią przykuć uwagę od samego początku do końca..
Opisuje wydarzenia i sytuacje w sposób bardzo realistyczny, co sprawia, że czujemy się jak byliśmy częścią historii.. Autorka buduje napięcie i tajemnicę wokół postaci i ich relacji, co sprawia, że nie możemy się oderwać od książki..
Jej opisy są bardzo obrazowe i pomagają czytelnikowi wizualizować wydarzenia.. Styl autorki jest dynamiczny i pełen akcji, co sprawia, że czytanie jest prawdziwą przygodą..
Fabuła jest interesująca i pełna tajemnic, a bohaterowie są dobrze wykreowani i łatwo się z nimi utożsamić.. Czytając tę książkę, przeżywałem różne emocje - było podekscytowanie, napięcie, strach, ale też nadzieja i ciepło..
Autorka potrafiła zaskoczyć mnie kilkoma zwrotami akcji i trzymała mnie w niepewności do samego końca..
Ta książka zabierze Cię w niesamowitą podróż razem z Coelem i Mishą. Będziesz mógł poczuć ich radość, smutek, strach i nadzieję, gdy będą stawiać czoła różnym wyzwaniom.
" Funkcjonowanie na tym świecie samo w sobie jest czasem ciężkie. A bycie u boku kogoś wymaga jeszcze więcej wysiłku. Bycie samemu byłoby prostrze, ale miło jest przytulić się do kogoś, usłyszeć, że komuś na nas zależy, i być czasem nazwananą świetlikiem. W sumie nie ma znaczenia, jak mnie nazywa, za to ma znaczenie, jak mnie traktuje... "
Historia zaczyna się od Cole'a Westa, który jest przyjacielem Coriny i Parkera.. Cole jest współwłaścicielem kancelarii prawniczej, a jego wujek, Duży John, jest związany ze światem przestępczym.. Pewnego dnia, Cole musi opuścić Nowy Jork ze względów bezpieczeństwa i wyrusza do Newport News..
W drodze tam, prawie potrąca pewną dziewczynę o imieniu Misha, która nagle wyskakuje przed jego samochód.. Okazuje się, że Misha jest w desperackiej ucieczce przed kimś.. Cole jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że oferując jej pomoc, wciągnie się w poważne kłopoty.. Te kłopoty dotyczą zwaśnionych rodzin, które pragną władzy, pieniędzy i są gotowe do walki..
Nawet porwanie jest dla nich akceptowalne..
Teraz Cole musi stawić czoła tym niebezpieczeństwom i dokonać trudnych wyborów..
Czy jest w stanie pogodzić miłość i lojalność wobec rodziny?
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-11-08
Magdalena Grzejszczyk
Ona chce być wreszcie wolna, on chce o niej zapomnieć, ale życie ma wobec obojga inne plany Samantha Baker nie ma zamiaru dłużej godzić się na współpracę...
Abby Jones ma poukładane i spokojne życie, dobrą pracę asystentki, ale na pewno nie jest nudną osobą. Po szalonym weekendzie w Las Vegas zostają jej pewne...