Okładka książki - Córki botanika (#2).  Bliźniaczki. Hiacynta

Córki botanika (#2). Bliźniaczki. Hiacynta

[Reklama] Wydawnictwo Szara Godzina

Maskarada. Co jest w niej prawdą a co grą aktorską? O tym przekonali się główni bohaterowie drugiego tomu "Bliźniaczek".
   Cysia Wigura to kobieta dość sztywna i rozważna. Zdecydowanie sama nałożyła na siebie cugle i woli po tysiąckroć roztrząsać wszystko niż zadziałać spontanicznie. Kontrola nad wszystkim co robi musi być. Ale gdzie w tym wszystkim radość i beztroska? To właśnie jej został postawiony Connor MacKenzie. Człowiek wątpliwej reputacji, który czerpie z życia garściami. Totalne przeciwieństwo młodej kobiety. Kobiety, z którą łączy go pewne wydarzenia sprzed dekady.
   Cudo. O ile byłam oczarowana Hortensją, tak Hiacynta przebiła ją o głowę. To zdecydowanie ta z bliźniaczek, która totalnie mnie zachwyciła. Jej bolączki i rozterki. Jej walka z samą sobą. Do tego przepychanki słowne z Connorem, które sprawiały, że powieść nabierała rumieńców i takiego fajnego klimaciku. Było gorąco, było zdecydowanie pikantnie. Na szóstkę z plusem. Dołączone śledztwo dodatkowo sprawiało, że pod względem przygodowym działo się dużo, było frapująco i bardzo pasjonująco.
   Hiacynta, tak jak i Hortensja zapewniły mi świetną rozrywkę. Niesamowitą przygodę, której nie sposób zapomnieć. Uwielbiam klimat, jaki autorka stworzyła. Autorka ma lekki i przyjemny styl. Jestem bardzo zadowolona z tego, że bohaterowie z poprzedniej serii "Domku nad Biebrzą" i tutaj dostali odpowiednie role. Fajnie było znów wszystkim towarzyszyć. I już nie mogę się doczekać kolejnej serii, tym razem o zielarkach, które do tej pory dały się poznać z całkiem interesującej strony.

Polecam

▪️▪️▪️
#córkibotanika #hiacynta #bliźniaczki #urszulagajdowska #wydawnictwoszaragodzina #lubimyczytać #książkowo #książkohilizm #bookaddict #czytamwszędzie #allthebooks #romansiara #zksiążkąwkadrze #amreading #powieść #booking #czytamsercem #booksmylove #booktography #instaksiążka #bookart #książkidlakobiet #readingissexy #bookandflowers #recenzja #wyzwaniegranicepl #czytam #książka

Informacje dodatkowe o Córki botanika (#2). Bliźniaczki. Hiacynta:

Kup książkę Córki botanika (#2). Bliźniaczki. Hiacynta

Panna bez majątku
Urszula Gajdowska 0
Okładka ksiązki - Panna bez majątku

Małgorzata Strzelecka to oczytana, ciekawa świata i nieco zakompleksiona młoda szlachcianka. W jej mniemaniu los pozbawił ją urody, a brat utracjusz –...

Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska0
Okładka ksiązki - Zagubiony w mroku

Madeline Mackenzie jest młodą wdową, ale po śmierci męża nie może cieszyć się swobodnym, beztroskim życiem. Stary wicehrabia pozostawił jej przede wszystkim...

Opad
Opad