Okładka książki - Cudowna wiosna w Olszowym Jarze

Cudowna wiosna w Olszowym Jarze

Kiedy czytałam książkę „Zaczarowana zima w Olszowym Jarze” to byłam zachwycona. Książki Joanny Tekieli uwielbiam i polecam każdemu kto szuka dobrych obyczajówek, pełnych emocji.

Autorka ponownie zaprasza nas do Olszowego Jaru, ale tym razem w klimacie budzącej się do życia przyrody i przygotowań do Świąt Wielkanocnych.

Weronika na stałe przenosi się do Olszowego Jaru. I choć początkowo będzie miała różne wątpliwości i problemy związane z pracą, to w konsekwencji okaże się, że to była jej najlepsza decyzja. Jej związek z Darkiem Wrońskim rozkwita i wygląda na to, że wszystko zaczyna się powoli układać. Oczywiście w prozę życia codziennego wkradną się drobne intrygi, nieoczekiwane problemy, ale również radość i szczęście.

Myślę, że to idealna lektura na ten czas, kiedy zapomnieliśmy już o świętach Bożego Narodzenia, a powoli będziemy przygotowywać się na nadejście wiosny i Świąt Wielkanocnych.

Książka „Cudowna wiosna w Olszowym Jarze” to książka obyczajowa, którą z pewnością pokocha każdy czytelnik. Okładka napawa nas optymizmem, a sama treść jest pełna kolorów i zwykłej codzienności.

Informacje dodatkowe o Cudowna wiosna w Olszowym Jarze:

Kup książkę Cudowna wiosna w Olszowym Jarze

Zaczarowana zima w Olszowym Jarze
Joanna Tekieli0
Okładka ksiązki - Zaczarowana zima w Olszowym Jarze

ŚNIEŻNA, MROŹNA, SŁODKA I PRZYTULNA - TAKA JEST ZIMA W OLSZOWYM JARZE. OTULI CIĘ I PRZENIESIE W INNY ŚWIAT, W KTÓRYM WSZYSTKO JEST PROSTE I UKŁADA SIĘ...

Niebieski ogród
Joanna Tekieli0
Okładka ksiązki - Niebieski ogród

BAŚNIOWA OPOWIEŚĆ, W KTÓREJ OŻYWAJĄ DAWNE UCZUCIA I WYCHODZĄ NA JAW SEKRETY Z PRZESZŁOŚCI W niewielkim i cichym miasteczku czas wydaje się stać w miejscu...