Okładka książki - Dark Empire

Dark Empire

"Dark Empire" Kingi Litkowiec moim zdaniem to fenomenalny romans mafijny.

Valentina jest zawziętą i odważną kobietą, która rządzi ogromnym imperium. Trzy lata walczyła o swoją pozycję. Jednak nie wszystkich przekonała, wśród jej szeregach są zdrajcy, którzy tylko czekają na upadek królowej. Ale także w szeregach Cascio nie dzieje się dobrze. Jedynym wyjściem jest połączenie sił.

Co zrobią gdy, wróg okaże się być, bliżej niż oboje myślą ?

Kinga Litkowiec znów zaskoczyła mnie swoją najnowszą powieścią! Kobieta, która rządzi, zabija, nie okazuje uczuć i jest bezwzględna. Właśnie taka jest Val. Ma jednak pewna wadę. Nie potrafi nikomu zaufać. W każdym widzi wroga. Ale Margante udało się do niej dotrzeć razem stworzyli parę, którą nikt nie pokona.

Co czeka nas po sięgnięciu po tą książkę ?
Niebezpieczeństwo, niepewność, plany jak wyeliminować wroga i niesamowite przyciąganie, którym to Valentina opiera się jak może.

Kinga w swoich powieściach lubi zaskakiwać i namieszać. A w tej zasieje ziarenko niepokoju, strachu i szoku.

Uważam, że to jedna z najlepszych, książek jakie czytałam, gdzie to kobieta jest tą silniejszą stroną.

Ogromnie polecam ♥️

Kup książkę Dark Empire

Pole Girl. prywatny taniec
Kinga Litkowiec 0
Okładka ksiązki - Pole Girl. prywatny taniec

Kolejny romans o dziewczynie tańczącej w klubie?Nie tym razem. Nicole Read nie ma w życiu lekko. Uciekając od toksycznej rodziny, postanowiła zamieszkać...

Bracia Di Caro 2
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Bracia Di Caro 2

Kolejna odsłona najbardziej wyczekiwanej serii królowej romansów mafijnych. Była pewna, że jej życie to jedno niekończące się pasmo nieszczęść. Została...