Okładka książki - Dark Empire

Dark Empire

Dark Emipre

Valentina Gilardi urodziła się w potężnej rodzinie mafijnej. Ale nie żyła w świecie przemocy i nielegalnych interesów, do momentu śmierci ojca.
Po pogrzebie ojca Valentina dowiaduje się, że zgodnie z jego ostatnim życzeniem, to ona ma przejąć władzę nad mafijnym imperium to ją zmieni. Czy bardzo? 🤔
Trzy lata później jest już kobietą silną, niezależną i budzącą postrach. Odnalazła się w nowej roli.
Pewnego dnia na horyzoncie pojawia się wróg, który chce zniszczyć ród Gilardich i potężną rodzinę Margante.
Cascio Margante wierzy, że najlepszym rozwiązaniem będzie ślub z Valentinom. Czy to dobry pomysł? 🤔 Czy to na pewno przypieczętuję mafijny sojusz? 🤔
Co na to Valentina? 🤔
Na te wszystkie pytania znajdziecie odpowiedzi, jak sięgnięcie po książkę 📖 ♥️.

Ta historia bardzo mi się podobała. Książka ma bardzo ładną okładkę, każdy rozdział ma też grafikę. Autorka ma potencjał do pisania. Jej pióro jest lekkie. Książkę czyta się bardzo szybko.
Czytając tę pozycję było mi żal Val, bo była postawiona od ścianą, nagle musiała zmienić swoje życie o 180 stopni.
Autorka i tym razem mnie nie zawiodła.

Polecam Wam ogromnie tę historię 😁😊.

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Informacje dodatkowe o Dark Empire:

Kup książkę Dark Empire

Bracia Di Caro 2
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Bracia Di Caro 2

Kolejna odsłona najbardziej wyczekiwanej serii królowej romansów mafijnych. Była pewna, że jej życie to jedno niekończące się pasmo nieszczęść. Została...

Naomi
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Naomi

Naomi Lorenz miała zginąć z rąk Mateo Terrona, ale płatny zabójca darował jej życie. Problemy zaczęły się wtedy, kiedy szef klanu dowiedział się...