Okładka książki - Detektywi z podstawówki. Tajemnica dyrektora Bębenka

Detektywi z podstawówki. Tajemnica dyrektora Bębenka

Inne wydania:

"Tajemnica Dyrektora Bębenka" Alicja Sinicka Wydawnictwo Skarpa Warszawska wciąga i nie pozostawia miejsca na nudę. Czytając książkę przenosimy się wspomnieniami do swoich czasów szkolnych. Autorka stworzyła pełną zwrotów akcji historię. Powiem Wam bawiłam się świetnie. Z niecierpliwością czekałam na rozwiązanie zagadki.

Kasia, Karol i Wojtek to trójka przyjaciół uczęszczająca do trzeciej klasy podstawówki. Przed nimi nie lada wyzwanie. Pewnego dnia ze szkolnej biblioteki znika bezcenny rękopis Czesława Miłosza. Dzieciaki postanawiają założyć biuro detektywistyczne o ciekawej nazwie KASZ HEN i rozwiązać zagadkę zaginięcia rękopisu. Młodzi Dedektywi mają kilka poszlak - wszak Dyrektor Bębenek dziwnie się zachowuje, dodatkowo spotyka się z tajemniczym mężczyzną w restauracji. Czy to właśnie Dyrektor zabrał rękopis ze szkolnej gabloty? Kim jest tajemniczy mężczyzna? Jak skończy się śledztwo prowadzone przez przyjaciół?

Alicja Sinicka stworzyła ciekawą historię , która wciąga nie tylko dzieci. Ja osobiście bawiłam się świetnie czekając na finał tej historii. Dzięki książce cofnęłam się wspomnienismi do moich szkolnych lat. Ach co ty były za czasy. Osobiście polecam Wam lekturę książki i gwarantuję Wam mega zabawę. Przygody przyjaciół dostarczą Wam wielu emocji i nie pozwolą się nudzić, a finał śledztwa bardzo Was zaskoczy.

Informacje dodatkowe o Detektywi z podstawówki. Tajemnica dyrektora Bębenka:

Wydawnictwo: Skarpa Warszawska
Data wydania: 2022-06-01
Dodał/a opinię: Kumbrysia

Zobacz opinie o książce Detektywi z podstawówki. Tajemnica dyrektora Bębenka

Kup książkę Detektywi z podstawówki. Tajemnica dyrektora Bębenka

Każdy z nas chodził, chodzi lub będzie chodził do jakiejś podstawówki, a ta była wyjątkowa, bo posiadała w swoich zbiorach oryginalny rękopis Czesława Miłosza!

Ja tam wolałem judo, ale piłka nożna też była dla mnie okej, choć żadnym orłem w tej dyscyplinie sportowej nie byłem.

Więcej cytatów z tej książki

Stażystka
Alicja Sinicka0
Okładka ksiązki - Stażystka

Zakazany układ i seria tajemniczych zbrodni. Wciągający thriller psychologiczny Alicji Sinickiej. Marek Skalski szuka stażystki. Pomaga mu w tym Ewa...

Uwikłana
Alicja Sinicka0
Okładka ksiązki - Uwikłana

Sztuka nie zna ograniczeń. I może prowadzić do szaleństwa. Nowa powieść Alicji Sinickiej, autorki bestsellerowych thrillerów psychologicznych ,,Stażystka"...