Okładka książki - Dobranoc, Bing. Książeczka dotykowa na miły wieczór

Dobranoc, Bing. Książeczka dotykowa na miły wieczór

Bing szykuje się do spania. Dziecko zobaczy, co musi jeszcze zrobić przed snem? Kto mu towarzyszy? Jak wygląda u niego wieczorna rutyna?

Książeczka będzie doskonała do czytania na dobranoc. Dziecko dowie się, jak wygląda szykowanie się do snu Binga i będzie mogło porównać z tym, jak to wygląda w jego domu. Książeczka będzie też doskonałym pomysłem na rozmowę o różnicach w tych czynnościach.

W książeczce znajdziemy elementy o różnej fakturze, które dziecko może dotknąć. To moim zdaniem świetny pomysł i spora zaleta książeczki. Takie rozwiązanie wspiera rozwój naszego malca.

Wizualnie książeczka jest naprawdę ładna. Strony są w żywych kolorach, ilustracje przyciągają wzrok i zachęcają do sięgania po nią.

Strony są kartonowe, z zaokrąglonymi rogami. Takie rozwiązanie sprawia, że książeczka jest bezpieczna dla dziecka, a także posłuży dłuższy czas.

„Dobranoc, Bing. Książeczka dotykowa na miły wieczór” to świetna książka dla malucha. Ze swojej strony z przyjemnością polecam.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Dobranoc, Bing. Książeczka dotykowa na miły wieczór:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2024-10-23
Tytuł oryginału: Goodnight Bing
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Zobacz opinie o książce Dobranoc, Bing. Książeczka dotykowa na miły wieczór

Kup książkę Dobranoc, Bing. Książeczka dotykowa na miły wieczór

Podręcznik dobrych manier dla dzieci
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Podręcznik dobrych manier dla dzieci

Podręcznik dobrych manier dla dzieci prezentuje w sposób niezwykle ciekawy i dowcipny podstawowe zasady dobrego wychowania. Zawiera praktyczne porady związane...

Pojazdy
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Pojazdy

Cykl pięknie ilustrowanych, sztywnostronicowych książeczek - harmonijek przeznaczonych dla każdego malucha, który poznaje świat dzięki obrazkom....