[Reklama] Wydawnictwo Znak
Stracić wszystko w ciągu jednej chwili i co począć dalej? Jak ruszyć i odbić się od dna? A co począć z sekretami i tajemnicami, które po drodze zapragną ujrzeć światło dzienne?
Najnowsza recenzja Katarzyny Michalak otula nadzieją i dodaje otuchy. Pokazuje, że nawet po najgorszej burzy zawsze wychodzi słońce.
Ale nie tylko. Mamy tu także zderzenia dobra ze złem. Z szokującą prawdą, która ma realne przesłania na to, że kiedyś być może przydarzy się komuś na świecie - a może już było? Autorka porusza tu bowiem wiele zagadnień, które serwują pełną paletę emocji.
Opisy otoczenia czy działań bohaterów, których polubiłam i kreacja trafiła w mój czytelniczy gust, działały na wyobraźnię. Pobudziły ją i z przyjemnością przeniosłam się do wykreowanego świata. Bolączki mniejsze i większe były intrygujące.
Tak na dobrą sprawę to jest to bardzo dobra powieść. Nie kupiła mnie tylko historia miłosna. Cała reszta jak najbardziej na plus i dlatego też uważam, że warto sięgnąć po tę pozycję. Idealna na relaks.
Polecam
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2024-04-10
agnieszka_rowka
Poczekajka to powieść wysnuta z marzeń i snów, spleciona z miłości i nienawiści, okraszona garścią humoru i doprawiona szczyptą magii. Znajdziesz...
Potęga miłośći czy przeznaczenie? Przepowiednia wypełniła się po raz kolejny, gra okrutnych bogów zakończyła się według ich zamysłów. Czy...