Okładka książki - Dziedziczka

Data premiery: 27.03.2025r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracapatronacka

Historia dostępna jest na Legimi, Empik.com, EmpikGo, Virtualo i Ebookpoint.pl.

"Zaniemówiłam. Zrozumiałam aluzję Manon – kradzież dzieł sztuki, tajny biznes z ogromnymi dochodami. Chciałam odmówić, zaprzeczyć, ale przez

ułamek sekundy myśl o zaplanowaniu napadu wydała mi się ekscytująca. Adrenalina przyspieszyła krew w żyłach,

rozgrzała ciało, wywołała rumieńce na twarzy."

Na początek, Madziu bardzo się cieszę, że jednak nie zepsułaś Mikołaja tak, aby został częścią Temptation, jakoś sobie go tam niewyobrażam. 🙈

I jeszcze raz chciałabym Ci podziękować za zaufanie i możliwość patronowania tej cudownej historii. 💜

Autorka zafundowała nam krótką historię, w której dzieje się naprawdę dużo.

Dostajemy wątek kradzieży obrazów, który jest bardzo intrygującym wątkiem, a tym bardziej, że jest on rodzinną tradycją.

Jest to romans młodzieżowy, który wciąga od pierwszej strony, jest pełen emocji, interesujących zwrotów akcji i dialogów, które nieraz wywołają uśmiech na twarzy.

Świetnie wykreowani bohaterowie, którzy kiedyś byli nierozłączni, a teraz próbują odbudować swoje zaufanie.

Czy ta relacja wejdzie na wyższy poziom?

Czy Mikołaj zaryzykuje i wejdzie w szalony plan Valentiny?

To i jeszcze więcej czeka Was w tej historii.

Gorąco polecam.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Dziedziczka:

Kup książkę Dziedziczka

Manipulantka
Magda Kukawska 0
Okładka ksiązki - Manipulantka

Trzeci tom serii Temptation Club. Książka dla czytelników 18+ Pięć lat po wydarzeniach z „Manipulanta” Aleksander wciąż nie może pogodzić...

Manipulatorka
Magda Kukawska 0
Okładka ksiązki - Manipulatorka

Trzeci tom serii Temptation Club.Książka dla czytelników 18+Pięć lat po wydarzeniach z „Manipulanta” Aleksander wciąż nie może pogodzić się...