Tytuł: Dziedziczka
Data premiery: 27.03.2025r.
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracapatronacka
Historia dostępna jest na Legimi, Empik.com, EmpikGo, Virtualo i Ebookpoint.pl.
"Zaniemówiłam. Zrozumiałam aluzję Manon – kradzież dzieł sztuki, tajny biznes z ogromnymi dochodami. Chciałam odmówić, zaprzeczyć, ale przez
ułamek sekundy myśl o zaplanowaniu napadu wydała mi się ekscytująca. Adrenalina przyspieszyła krew w żyłach,
rozgrzała ciało, wywołała rumieńce na twarzy."
Na początek, Madziu bardzo się cieszę, że jednak nie zepsułaś Mikołaja tak, aby został częścią Temptation, jakoś sobie go tam niewyobrażam. 🙈
I jeszcze raz chciałabym Ci podziękować za zaufanie i możliwość patronowania tej cudownej historii. 💜
Autorka zafundowała nam krótką historię, w której dzieje się naprawdę dużo.
Dostajemy wątek kradzieży obrazów, który jest bardzo intrygującym wątkiem, a tym bardziej, że jest on rodzinną tradycją.
Jest to romans młodzieżowy, który wciąga od pierwszej strony, jest pełen emocji, interesujących zwrotów akcji i dialogów, które nieraz wywołają uśmiech na twarzy.
Świetnie wykreowani bohaterowie, którzy kiedyś byli nierozłączni, a teraz próbują odbudować swoje zaufanie.
Czy ta relacja wejdzie na wyższy poziom?
Czy Mikołaj zaryzykuje i wejdzie w szalony plan Valentiny?
To i jeszcze więcej czeka Was w tej historii.
Gorąco polecam.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-03-27
booksitsmypassio
Trzeci tom serii Temptation Club. Książka dla czytelników 18+ Pięć lat po wydarzeniach z „Manipulanta” Aleksander wciąż nie może pogodzić...
Trzeci tom serii Temptation Club.Książka dla czytelników 18+Pięć lat po wydarzeniach z „Manipulanta” Aleksander wciąż nie może pogodzić się...