Z pozoru prosta historia bohaterów wraz z rozwojem wydarzeń nabiera rozpędu i wielu niezwykłych momentów.Wszystko to za sprawà niepewności i obawy przed zranieniem.
Mając oparcie w bliskiej osobie łatwiej jest pokonać przeciwności i podjąć decyzje.
Zakochałam się od pierwszej strony w tej historii.Jest to świetny romans z wątkiem zazdrosnego ex i byłej oraz przyszła teściowa,która potrafi namieszać w życiu swoich synów.Dzieje się oj dzieje-gdy mama braci Wenerskich:Mateusza,Martina i Michała wkracza do akcji!!!Ich postacie dodają barwności historii i wielu,wielu emocji.Koniecznie powinniście ich poznać,ponieważ gwarantuje,że przy nich nie da się ani na chwile nudzić.Z przyjemnością przeczytałabym o nich wiecej i mam nadzieje na ciąg dalszy,ponieważ ciśnienie mi się podnosiło gdy mama chłopaków pragnie ustawiać im życie po swojemu-istny diabeł a nie teściowa!
Od poczatku historii z bohaterami przeżywamy ich rozterki i podjęcie decyzji.Michał zawładnął moim sercem natychmiast.Jego determinacja była ogromna i za zyskał w moich oczach.Warto mieć takiego mężczyznę obok siebie,ponieważ jeśli kocha to na zabój i zazdrość wpisana jest w relacje z nim.Nie jest to złe,ponieważ ubarwiły to historie.
Jestem pozytywnie zaskoczona historia Luizy oraz Michała.Pokazali,że warto zaryzykować i walczyć o szczęście.Nawet przeciwności losu i nieprzychylne osoby nie zniszczą prawdziwego uczucia.Tylko czasem trzeba o nie zawalczyć i nie bać się!
Gorąco polecam Wam tą książkęPokochacie ją tak jak Ja i będziecie pragnąc więcej.
Wydawnictwo: Ridero
Data wydania: 2023-06-15
Barbara Dębska
Co może się wydarzyć, gdy szalona dziewczyna pozna zamożnego introwertyka? Absolutnie… wszystko. Róża za dnia jest zwyczajną kobietą, za to nocą...
Czy dasz się przekonać, że twoje szczęście czeka tuż za rogiem? Pracująca w restauracji swojej mamy Basia może powiedzieć o sobie wszystko, tylko nie...