Okładka książki - Forgotten Promises

Forgotten Promises

Książki autorki to historie, które za każdym razem trafiają prosto do serducha i rozgaszczają się nie pytając.

Autorka stworzyła historię, która swoją naturalnością zawstydza inne.

Z każdą przeczytaną stroną czuć napięcie, emocje, które wylewają się ze stron. A trójkąt miłosny nabiera innego znaczenia.

Walka pomiędzy dwoma największymi uczuciami pragnieniem miłości a lojalnością wchodzi na wyższy level. W pogoni za własnym szczęściem jesteśmy w stanie wiele poświęcić.

Autorka zbudowała fabułę, która trzyma w napięciu do ostatniej strony i dawkuje akcję, na którą czytelnik czeka z niecierpliwością.

Historia, w której nie ma zbędnych metafor, lecz prawdziwe uczucia.

"Forgotten Promises" to opowieść o uczuciach, które nigdy nie zniknęły, o osobach, które nigdy nie zostały zapomnienie.

Historia, która wciąga od pierwszej strony, zmusza do refleksji i na długo zostaje w pamięci.

Gorąco polecam.

Kup książkę Forgotten Promises

Za wszelką cenę
Aneta Sołopa0
Okładka ksiązki - Za wszelką cenę

Laura jest na zakręcie życiowym. Jej pozornie poukładana codzienność w jednej chwili zamienia się za sprawą tajemnicy, którą matka wyznaje jej na łożu...

Przekroczyć granicę. Tom II
Aneta Sołopa0
Okładka ksiązki - Przekroczyć granicę. Tom II

Po wielu niepowodzeniach Ola i Kamil zostają szczęśliwym małżeństwem. Otrzymują również prezent od losu – okazuje się, że Ola zachodzi w upragnioną...