Książki autorki to historie, które za każdym razem trafiają prosto do serducha i rozgaszczają się nie pytając.
Autorka stworzyła historię, która swoją naturalnością zawstydza inne.
Z każdą przeczytaną stroną czuć napięcie, emocje, które wylewają się ze stron. A trójkąt miłosny nabiera innego znaczenia.
Walka pomiędzy dwoma największymi uczuciami pragnieniem miłości a lojalnością wchodzi na wyższy level. W pogoni za własnym szczęściem jesteśmy w stanie wiele poświęcić.
Autorka zbudowała fabułę, która trzyma w napięciu do ostatniej strony i dawkuje akcję, na którą czytelnik czeka z niecierpliwością.
Historia, w której nie ma zbędnych metafor, lecz prawdziwe uczucia.
"Forgotten Promises" to opowieść o uczuciach, które nigdy nie zniknęły, o osobach, które nigdy nie zostały zapomnienie.
Historia, która wciąga od pierwszej strony, zmusza do refleksji i na długo zostaje w pamięci.
Gorąco polecam.
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-11-05
booksitsmypassio
Laura jest na zakręcie życiowym. Jej pozornie poukładana codzienność w jednej chwili zamienia się za sprawą tajemnicy, którą matka wyznaje jej na łożu...
Po wielu niepowodzeniach Ola i Kamil zostają szczęśliwym małżeństwem. Otrzymują również prezent od losu – okazuje się, że Ola zachodzi w upragnioną...