Okładka książki - Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła

Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła


Ocena: 5 (1 głosów)
opis
Bardzo dobry podręcznik dla początkującego fotografa. Autorka, w prosty sposób tłumaczy takie pojęcia jak - przysłona, czas naświetlania, oświetlenie , podstawowe narzędzie fotografa (blenda, lampa błyskowa, statyw). Opisuje krok po kroku, jak edytować i poprawiać swoje zdjęcia, jakie triki stosować aby potrawy, które fotografujemy były apetyczne i kusiły obrazem.

Informacje dodatkowe o Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła:

Wydawnictwo: Helion
Data wydania: 2012-07-30
Kategoria: Fotografia
ISBN: 978-83-246-3859-8
Liczba stron: 288
Dodał/a opinię: kalola

więcej
Zobacz opinie o książce Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła

Kup książkę Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy