Okładka książki - Gdy zasypie śnieg

Gdy zasypie śnieg

U kogo z Was spadł śnieg? U mnie wczoraj zrobiło się biało w mgnieniu oka, ale co z tego skoro dziś jest już cieplej i piękny biały śnieg zaczyna się topić😟

Na taką pogodę za oknem doskonale sprawdziła się najnowsza książka Agaty Przybyłek pt. "Gdy zasypie śnieg". Nie jest to historia typowo świąteczna, bo Wigilię nasi bohaterowie przeżywają na początku, a później jest wypad do Zakopanego, więc mamy typowo zimowy klimat w tej pozycji!😍

Czytało mi się szybko i bardzo dobrze. Pióro Pani Agaty jest bardzo przyjemne i z całą pewnością sięgnę po inne jej pozycje:)

Na pierwszy plan wysuwają się dwie bohaterki: babcia Janina i jej wnuczka Marta. Babcia postanawia zrobić swojej wnuczce niespodziankę i kupiła jej pod choinkę dwutygodniowy wypad do Zakopanego...oczywiście wybrała się na niego razem z Martą 😋

Wszystko byłoby super, ale...
Ta babcia zachowywała się według mnie bardzo nieodpowiedzialnie. Wiem, że chciała korzystać z życia. Ja to wszystko rozumiem...Ale żeby tyle pić i spędzać upojne noce z dopiero co poznanym mężczyzna? Trochę mnie to przerażalo... osobiście nie chciałabym żeby moja babcia się tak zachowywała😟

Poza tym historia naprawdę jest godna polecenia. Może ktoś z Was ma taką rozrywkową babcię i nie miałby nic przeciwko, ale... ja mam inne wyobrażenie o babciach, tym bardziej że moje są ułożone 🙈😁

Kto z Was czytał albo ma w planach?

Informacje dodatkowe o Gdy zasypie śnieg:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2021-10-27
Dodał/a opinię: Aneta Binkowska

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Gdy zasypie śnieg

Kup książkę Gdy zasypie śnieg

Miłość spółka z o. o.
Agata Przybyłek 0
Okładka ksiązki - Miłość spółka z o. o.

W miłości jak na wojnie… Albo jak w czasie remontu. Majka i Konrad są młodym małżeństwem. Oboje pracują w rodzinnej firmie produkującej gadżety...

Gotowi na wszystko
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Gotowi na wszystko

Jak zostać celebrytką? Mówią, że dla chcącego nic trudnego. Wystarczy dostać się do telewizji!   Paula marzy, by ktoś odmienił jej życie...