Okładka książki - Hipnoza

Hipnoza

Jeśli szukacie thrillera, który od pierwszej strony nie pozwala o sobie zapomnieć, "Hipnoza" Krzysztofa Bochusa jest pozycją właśnie dla Was! 📚➡️🔍 Ta książka to prawdziwy rollercoaster emocji! 😱💥 Sam pomysł, wykorzystanie hipnozy do popełniania zbrodni  jest genialny i niesamowicie wciągający. Autor mistrzowsko buduje napięcie, a każdy rozdział kończy się w takim momencie, że po prostu nie da się odłożyć lektury. "Jeszcze tylko jeden rozdział" – mówisz. I nagle jest 3 w nocy! ⏰🌙😅
Bohaterowie są wyraziści i  co ważne, wiarygodni. Główny bohater, choć targany własnymi demonami, budzi sympatię i chce się za nim podążać  🤔🕵️‍♂️ A antagonista? Cóż... to jeden z tych czarnych charakterów, którzy naprawdę potrafią przerazić, właśnie przez swoją inteligencję i chłodną kalkulację 😈
Klimat Gdańska  został oddany znakomicie – miasto staje się tu nie tylko tłem, ale kolejnym bohaterem opowieści, mrocznym i nieprzyjaznym 🌃🌧️
Czy są jakieś wady? Może momentami akcja jest tak gęsta od zwrotów, że można się trochę pogubić, ale to naprawdę drobiazg w porównaniu z ogromem frajdy, jaką daje lektura.🤯🔄

Podsumowując: "Hipnoza" to pierwszoklasowy kryminał,  który trzyma w napięciu od początku do samego końca. Czyta się jednym tchem! Gorąco polecam wszystkim miłośnikom gatunku. To musi się skończyć dobrze zapowiedzianym serialem! 🎬🍿

Moja ocena: 9/10 🌟

Kup książkę Hipnoza

Wachmistrz
Krzysztof Bochus 0
Okładka ksiązki - Wachmistrz

Krew, zdrada i tajemnicaPierwsze wspólne śledztwo radcy Abella i wachmistrza Kukulki.Grudzień 1929, czas Wielkiego Kryzysu. W Wolnym Mieście Gdańsku...

Szkarłatna głębia
Krzysztof Bochus0
Okładka ksiązki - Szkarłatna głębia

Zima roku 1934. W elbląskim domu modlitwy zostają znalezione okrutnie okaleczone zwłoki Wima Oxelrode, starszego gminy mennonickiej na Mierzei Wiślanej...

Opad
Opad