"Historia pewnego nieporozumienia" to kolejna przepełniona dobrym humorem książka autorki, którą wciągnełam dosłownie na raz. Strony przerzucały się same, a ja jak zaczarowana śledziłam losy zwariowanej, młodziutkiej i nieprzewidywalnej Idy i wyniosłego, gburowatego, pewnego siebie i znacznie starszego od dziewczyny Gabriela.
Z pozoru dzieli ich wszystko, bo co może połączyć dwoje ludzi między którymi jest tak duża różnica wieku i zupełnie inne postrzeganie świata.
Jednak jak to mówią przeciwieństwa się przyciągają, a kto się czubi ten się lubi.
W przypadku tej dwójki chemia wyczuwalna jest od pierwszego niefortunnego spotkania, a iskry lecą tak, że każde ich kolejne spotkanie grozi pożarem❤️🔥🔥 Oj działo się tu sporo mimo, iż ta książka ma zaledwie 178 stron to autorka ani na chwilę nie pozwoliła się czytelnikowi nudzić. Było intrygująco, nieprzewidywalnie i bardzo gorąco🔥Nie zabrakł chwil przyprawiających o szybsze bicie serca, ale i takich gdzie w gardle rosła trudna do przełknięcia gula. Ale przede wszystkim tych gdzie wybuchałam niekontrolowanym śmiechem, bo pomysłowość Idy nie znała granic🙈😂
Jeśli jesteście ciekawi jak potoczyła się historia tej dwójki i czy miała swój happy end to koniecznie musicie sięgnąć po książkę. Ja gorąco Was do tego zachęcam, bo to pełna humoru, zaskakujących zwrotów akcji opowieść przy ktorej będziecie się dobrze bawić😍
Gorąco polecam❤️🔥
Data wydania: 2024-08-12
oczarujmnieksiaz
Krystian jest młody, bogaty i przystojny. Prowadzi firmę zajmującą się projektowaniem oraz budową ekskluzywnych budynków dla wielkich firm. Pewnego...
Cykl Demony to erotyka i fantastyka w jednym, dwie rzeczy które kocham i które udało mi się połączyć w spójną, fascynującą całość.Opowieści niezwykłe,...