Tym razem otrzymujemy solidną dawkę emocjonującej historii bohaterów z jedenastoletnią różnica wieku.Kiedyś byli wobec siebie szef-stażystka,obecnie są równoległymi partnerami,by stworzyć unikatowy projekt.
Zarówno Erin i Hudson są jak dwa diabły,którzy dążą do profesjonalizmu.Nikt z nich nie idzie na skróty,by dotrzeć do celu.Ich relacja oraz profesjonalizm pokazuje,że pomimo różnicy wieku potrafili spowodować ogromne zainteresowanie wydarzeniami dziejącymi się w ich życiu.
Otrzymujemy nie tylko sferę zawodową,ale także prywatną.Pomieszanie tych dwóch światów daje ciekawą historia od której ciężko się oderwać.Są emocje,pożądanie,konflikty a nawet zranienie niszczące wszystko.W pewnym momencie łzy pojawiły się w oczach za karygodne zachowanie bohatera.Zrzucanie winny na kogoś innego pokazuje,że wypowiedziane słowa potrafią dogłębnie zranić i zostawić skazę na sercu.
Autorka nie zapomniała o dużej dawki humoru,zabawnych ripostach oraz przewrotności zdarzeń,które dały historii fajnych zwrotów akcji.To bardzo mi się podobało,ponieważ historia nie staje się przewidywalna i oczywista!
Ponownie jestem zachwycona otrzymaną książką autorki.Udawania,że warto czekać na jej kolejne powieści,ponieważ spędzimy z bohaterami niezapomniany czas.
Koniecznie przekonajcie się kto w tej historii jest tytułowym diabłem?
👉Polecam
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2024-01-17
Barbara Dębska
Czasem najtrudniej uciec od tego, co nosisz w sercu. Nelie ma wszystko pod kontrolą - studiuje, pracuje i zaczyna sobie układać dorosłe życie. Jednak...
Historia córki bohaterów bestsellerowej powieści Szpilki z Wall Street! Może się wydawać, że Lexi Clark, córka Dylana i Olivii, to typowa kujonka i dziewczyna...