i'm the Best!
Kto z Was w młodości prowadził pamiętnik?? Ja miałam bardzo długi okres czasu, kiedy wszystko skrupulatnie notowałam, co dzieje się w moim życiu! Przyznam, że teraz lubię do tego wrócić, szczególnie, że był to piękny czas młodości i pierwszych miłosnych zawodów!
Dziś przychodzę do Was z propozycja od @wydawnictwosbm , która proponuję formę pamiętnika, w której znajdziemy miejsce na nasze ciekawe notatki czy spostrzeżenia! Nie jest to zwyczajna forma pamiętnika, w której opisujemy każdy dzień, ale zwraca uwagę na rzeczy szczególnie, do których kiedyś fajnie będzie wrócić!!
Myślę, że jest to idealna propozycja dla młodych dam, których kusi rozpoczęcie prowadzenia pamiętnika właśnie w takiej formie!!
Pamiętajcie, że pamięć jest ulotna, a zapisane wspomnienia pozwalają nam do nich wracać, kiedy tylko najdzie nas na to ochota!! Bardzo polecam, bo to przepięknie wydana forma pamiętnika, która zachwyci zarówno tych najmłodszych, ale również I dorosłych!! Sama jestem oczarowana I niejednokrotnie chętnie zaglądam, co jeszcze można spisać w swoim pamiętniku!!! Gandalf.com.pl
Wydawnictwo: SBM
Data wydania: 2025-05-06