Tytuł : Ja Ciebie Też.
Autor : Michalina Kowolik
Wydawnictwo Videograf S. A
Data premiery : 27.08.2024r.
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
Opis książki :
Oliwia to młoda kobieta, którą spotkało wiele nieszczęść. Ukochany ją zdradził i porzucił przed ołtarzem, a mama, siostra oraz ona sama uważają, że na to zasłużyła – zabijając swojego tatę.
Przy wsparciu kuzynki postanawia zacząć wszystko od nowa w nadmorskiej miejscowości, gdzie poznaje Michała. Kiełkuje między nimi uczucie, ale czy na tyle mocne, by mimo danej sobie obietnicy związała się z kimś i zdradziła, co skrywa jej trudna przeszłość? Nie tylko ten problem trzeba rozwiązać. Kim jest ojciec Uli, skoro skłócone matki przyjaciółek zgodnie na ten temat milczą? Czy prawda wyjdzie na jaw? I czy okaże się siłą, która niszczy czy wyzwala?
"Kiedyś kochałam ten nasz mały świat. Kochałam mamę, pola i łąki wokół, zapach skoszonej trawy oraz brudne ręce od pielenia rabat kwiatowych. Kiedyś chciałam tu zamieszkać, z Filipem, urodzić dzieci i stworzyć rodzinę. Kiedyś… Kiedyś, ale nie teraz. Teraz wszystko się zmieniło."
Świetna książka z ciekawą fabułą, która wciąga czytelnika od pierwszej strony.
Tajemnica, wątek romantyczny i trudne relacje rodzinne sprawiają, że książkę czyta się z przyjemnością.
Lekkie pióro autorki i dobrze wykreowani bohaterowie dają nam historię z przesłaniem, że zawsze warto walczyć o siebie.
Autorka stworzyła niesamowitą historię pełną emocji i nadziei, z pewnością nie raz wrócę do tej historii.
Dziękuję wydawnictwu i autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #ewelabook #polskiebookstagramy #bookstagrampl #michalinakowolik #jaciebieteż #videograf #materiałreklamowy
Wydawnictwo: Videograf
Data wydania: 2024-08-25
booksitsmypassio
ŚWIĘTA TO CZAS CUDÓW, CHAOSU, NIEPOROZUMIEŃ I...NIEOCZEKIWANYCH UCZUĆ! Zuza kocha Boże Narodzenie całym sercem. Dla niej to czas magii, filmów o miłości...
Dwa serca bijące w jednym rytmie. Dziesięć straconych lat. I jedna płyta, aby wszystko naprawić. Zosia i Igor byli sobie pisani. Spędzali każdą wolną...