Okładka książki - Ja i mój pies. Granice wytrzymałości

Ja i mój pies. Granice wytrzymałości

Nadszedł czas na kontynuacje przygód niesfornego psiaka Harrego. No cóż, nasz pisaczek dorósł i stał się już dużym pieskiem. A że nasz husky uwielbia dalej psocić, to czeka go mnóstwo przygód i kłopotów.

Książeczka jest podzielona na rozdziały, które opowiadają o przygodach naszego niesfornego psiaka. Niektóre opowiadają nam o tym, jak Harry musiała nauczyć się nowych warunków i mieszkania w bloku. Oj nie było to proste i bezproblemowe ale wiele rzeczy ucierpiało. Harry budził na osiedlu także zainteresowania i jednocześnie strach nie tylko wśród ludzi ale i innych czworonogich kumpli. Nic dziwnego kiedy ma się wygląd pasa i naturę dzikiego wilka, a to powoduje nie tylko zabawne ale i kłopotliwe momenty.

Kiedy nasz kochający wolność psiak dorasta wcale nie robi się spokojniejszy i bardziej ułożony. Owszem zna zasady i zachowuje się czasem poprawnie ale czasem wystarczy chwilka nieuwagi i Harry zażyje kąpiel próbując zapolować na dzika kaczkę. Sprawia także problem swojemu przyjacielowi Leonowi, który nie ma już tyle sił, by utrzymać swojego pupila na smyczy. Leona musi korzystać z pomocy rodziców póki nie dorośnie sam. To powoduje także więcej obowiązków opieki na nim, które spadają na rodziców. Ale czego się nie robi dla ukochanych czworonogów.

Podsumowując, książka "Ja i mój pies. Granice wytrzymałości"to idealna pozycja do przeczytania. To nie tylko książeczka dla dzieci ale i dla ich rodziców. Spędzicie z nią wspaniałe chwile. Osobiście polecam obie części przygód Harrego i jego rodzinki. Do tego wszystkiego mamy tu dużo wspaniałych i kolorowych ilustracji, które dodają urokowi historii. Jeśli lubicie historię o psach z charakterem to ta historia jest dla was. Gorąco polecam.

Informacje dodatkowe o Ja i mój pies. Granice wytrzymałości:

Kup książkę Ja i mój pies. Granice wytrzymałości

Ja i mój pies
Emilia Piłko0
Okładka ksiązki - Ja i mój pies

Kiedy rodzice dziesięcioletniego Leona decydują się na przygarnięcie Harryego niereformowalnego huskyego syberyjskiego jeszcze nie wiedzą, z jakim wyzwaniem...