Okładka książki - Jego zemsta

Jego zemsta

"Ludzie nie doceniają w życiu małych rzeczy, a to właśnie one są najcenniejsze, znaczą najwięcej i budują nasze dusze. Tworzą nas kawałek po kawałku."

Romans mafijny, który wciąga od pierwszej strony i trzyma w napięciu do ostatniej.

Dobrze wykreowani bohaterowie sprawiają, że ciężko oderwać się od lektury, do tego mafijna brutalność, niebezpieczeństwo i romans na miarę bestsellera!

Autorka wciąga czytelnika w świat, w którym nie ma miejsca na słabości a każda słabość jest przepłacana istnieniem.

Emocje, tajemnice, i zaskakujące zakończenie, to idealne połączenie dynamicznej fabuły i wątku enemies to lovers.

Gorąco polecam.

Informacje dodatkowe o Jego zemsta:

Wydawnictwo: Wonder
Data wydania: 2025-10-27
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Tagi: romans mafia milosc Mafia miłość romans erotyk

Zobacz opinie o książce Jego zemsta

Kup książkę Jego zemsta

Jej pierwszy cud
Sylvia Wyka0
Okładka ksiązki - Jej pierwszy cud

Adriana Porwana przez żołnierzy trafiłam w ręce mafijnej, włoskiej rodziny. Kalabryjska „Ndràngheta była wszędzie, ich macki sięgały nawet...

I Miss You
Sylvia Wyka0
Okładka ksiązki - I Miss You

Anabell od lat jest prześladowana w szkole. Brak ojca i nałóg matki sprawiają, że rówieśnicy postrzegają ją wyłącznie przez pryzmat rozbitej rodziny. Odpowiedzialność...

Opad
Opad