"Jej szef" Katarzyny Rzepeckiej to trzeci tom serii romansu górskiego o braciach Burzyńskich. Moim zdaniem, jest to znakomity romans.
Igor bardzo różni się od swoich braci. To typowy człowiek biznesu. Ma uraz do gór, lecz gdy pewnego dnia, w rodzinnym mieście, spotyka swoją dawną miłość, postanawia przenieść firmę i zacząć życie u boku wymarzonej kobiety. Jest tylko jeden problem. Igor musi również zakończyć namiętny romans z pracownicą.
Czy dawne uczucia od nowa dadzą o sobie znać?
Czy mężczyzna dokona dobrego wyboru ?
Od razu mówię, że od tej historii nie sposób się oderwać. Autorka ma bardzo lekki styl. Co powoduje, że książkę pochłania się w mgnieniu oka, a emocje, jakie towarzyszą podczas czytania, są wręcz nie do opisania.
Zmagania głównego bohatera między uczuciami do dawnej miłości, które pielęgnował w sobie od paru lat, a chemią między pracownicą, pochłonęły mnie bez reszty.
Bardzo czekałam, na historię tego brata. Już w drugim tomie bardzo mnie zaintrygowała ta postać. A tę część można spokojnie czytać bez znajomości poprzednich tomów.
Dość sporo emocji, humoru oraz ciekawych i namiętnych scen erotycznych można znaleźć w kartkach tej powieści.
Bardzo polecam tę historię w przepięknym górskim klimacie.
Ja spędziłam znakomity czas z powieścią ❤️
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-02-01
Dominika Witos
Nowa książka autorki, która swoją debiutancką powieść Uwieść ochroniarza wydała pod pseudonimem Katarzyna Kubera.Karolina Kot pilnie musi zmienić...
Matthew ma prosty plan. Chociaż wcale nie chce, poślubi Amelię, by dotrzymać niespodziewanych warunków spisanego przez jego dziadka testamentu, a potem...