Okładka książki - Jesteś moją zagadką. Honey

Jesteś moją zagadką. Honey

„To spojrzenie, przez które totalnie przepadłem. Tylko ona działała na mnie w taki sposób, tylko ona potrafiła tak mnie zniewolić”

Jedna namiętna noc spędzona z gorącą blondynką i nagle życie
Nicholas’a McKinley zmienia się diametralne. Jego pobyt w Miami miał być stricte służbowy, a jedynym celem pomoc w rodzinnej firmie, jego bratu i ojcu. Lecz jak to w życiu bywa, oprócz założonych celów i zawodowych perturbacji, będzie musiał się zmierzyć z pożądaniem i obsesją na punkcie wspomnienia pamiętnej nocy.
Jednak gdy okaże się, że kobieta, z którą przeżył najgorętszą noc w swoim życiu, nie jest tą, która go tak na prawdę pociąga i oczarowuje na każdym kroku, a w dodatku będzie obcował z nią codziennie w pracy, jego walka o uczucia staje się bardzo trudna.
Bo gdy trafisz na śliczne bliźniaczki, totalnie rożne charakterem, jedna skromna druga szalona, ale wyglądające tak samo, to ocena sytuacji, może być trudniejsza niż sądzisz.

Super historia, o pożądaniu, namiętności, a nawet obsesji na czyimś punkcie, ale też trudnych wyborach, pomiędzy karierą i odpowiedzialnością, a uczuciem i pragnieniem szczęścia.
Czyli walki o prawdziwą miłość, która nie miała prawa się zdarzyć.
Niemała dawka humoru, zabarwiona zarówno namiętnością jak i nienawiścią, a także, żeby nie było za sielankowo, nagłych, niełatwych wyborów i zwrotów akcji.

Reasumując.
Lekka i przyjemna historia, przy której świetnie się bawiłam, a w której nie brakuje oczywiście, tego co najbardziej lubię w książkach, czyli gorących i pikantnych momentów.
Z chęcią przeczytałabym teraz historię drugiej intrygującej bliźniaczki i jej sposobu na szczęście!

Gorąco polecam !!!

Kup książkę Jesteś moją zagadką. Honey

Nieznośny milioner
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Nieznośny milioner

Czy miłość naprawdę istnieje? Czy za pieniądze można kupić wszystko? Alexander Powell, to młody, bogaty przedsiębiorca. Życie nauczyło go, że najważniejsze...

Passion. Love&Wine #2
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Passion. Love&Wine #2

Zakazane uczucie, rodzinne sekrety i urokliwy pensjonat z winnicą Grant Tumbler po rozstaniu z narzeczoną sprzedaje dom w Atlancie, zostawia firmę pod...