Okładka książki - Kamienie i motyle

Kamienie i motyle

🦋RECENZJA🦋

Tytuł: "Kamienie i Motyle"

Autor: Magdalena Ajeddig

Wydawnictwo: Moc Media

[współpraca reklamowa]

Przychodzę dziś do Was z wspaniałym i bardzo udanym debiutem autorskimi Magdaleny Ajeddig pt. "Kamienie i Motyle"

Jest to pełna emocji, szybkich zwrotów akcji i intryg historia.

Beata mieszka w Krakowie. Jest świeżo po rozwodzie. Miała już dość bycia poniewieraną przez swojego męża. Jest jej bardzo ciężko pozbierać się po tym co ją spotkało. Pewnego dnia dostaje e-mail od niejakiego Roberta Sterna z informacją,że jej przyjaciel Tomasz zaginął w Afganistanie. Pracuje tam jako fotoreporter. Mimo że nie widzieli się od bardzo dawna, postanawia zrobić wszystko aby go odnaleźć. Pomimo sprzeciwu i obaw bliskich wyjeżdża do Afganistanu aby wziąć udział w poszukiwaniu swojego przyjaciela.

Czy uda się się go odnaleźć?

Jestem pod ogromnym wrażeniem tej historii. Od pierwszych stron książka skradła moje serce. Autorka bardzo dokładnie pokazała obraz wojny w Afganistanie. Jak traktowane są kobiety w tym kraju i jak ciężką pracą jest praca fotoreportera. To przepiękna chwytająca za serce powieść. Pokazuje ile jesteśmy w stanie poświęcić dla drugiego człowieka. Jest to opowieść o życiowych wyborach, tajemnicach, utracie i walce o szczęście. Autorka pokazuje że nie wolno się poddawać. Trzeba codziennie walczyć o swoje szczęście, nawet jeśli to szczęście miało by trwać tylko chwilę. Bohaterka książki Beata to bardzo silna i odważna kobieta. Jestem pełna podziwu dla jej odwagi. Ta książka na długo zostanie w mojej pamięci ❤️ Polecam ❤️

Informacje dodatkowe o Kamienie i motyle:

Wydawnictwo: Moc Media
Data wydania: 2024-03-20
Tytuł oryginału: Magdalena Ajeddig
Dodał/a opinię: Iza Naglik

Zobacz opinie o książce Kamienie i motyle

Kup książkę Kamienie i motyle