Okładka książki - Kochająca żona

Kochająca żona

„Kochająca żona” to książka, która od samego początku wzbudza w nas niepokój oraz ogromne emocje. To historia matki, która jest w stanie zrobić wszystko, żeby chronić swoje dzieci.

Kate i Andrew zabierają swoje dzieci na luksusowe wakacje, żeby zapomnieć o traumie jaka ich spotkała, bowiem jakiś czas temu ktoś włamał się do ich domu, a Kate stanęła oko w oko z przeciwnikiem, którym jak się później okazało był jej były chłopak Paul. Jednak nawet daleko od domu Kate nie może się zrelaksować i wydaje jej się, że wszędzie widzi Paula.

Wakacje, które miały odmienić ich życie okażą się ich największym koszmarem. Kate oraz jej rodzina będzie musiała walczyć o życie.

Początkowo fabuła książki przebiega dosyć wolno, ale to tylko przykrywka do wydarzeń, które nastąpią później.

Z tą lekturą z pewnością nie będziecie się nudzić. Jak dla mnie to świetna lektura, którą polecam każdemu. Wciąga od pierwszej strony, wzbudza niepokój, jest owiana tajemnicą, a zakończenie jest dosyć zaskakujące.

Polecam.

Informacje dodatkowe o Kochająca żona:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2023-03-01
Tytuł oryginału: His Loving Wife
Dodał/a opinię: monikaswiatek

Tagi: Thrillery i suspens

Zobacz opinie o książce Kochająca żona

Kup książkę Kochająca żona

Wydostali się z domu. Z dala od tego mężczyzny. W pewnym sensie niewiele znaczyło dla niej to, co wydarzyło się potem. Przynajmniej dzieci były bezpieczne.

Więcej cytatów z tej książki

Rok z dinozaurami
Miranda Smith0
Okładka ksiązki - Rok z dinozaurami

365 DINOZAURÓW NA KAŻDY DZIEŃ ROKU W tej książce spotkasz najbardziej zdumiewające stworzenia, jakie kiedykolwiek chodziły po Ziemi. Od okrutnego tyranozaura...

Rozmnażanie roślin przewodnik krok po kroku
Miranda Smith0
Okładka ksiązki - Rozmnażanie roślin przewodnik krok po kroku

Książka jest wyczerpującym źródłem informacji o metodach rozmnażania roślin sadzonych w ogrodach, oczkach wodnych, warzywnikach, a także rosnących dziko...