Okładka książki - Kody podświadomości. Praktyczny kurs życiowej przemiany (z ćwiczeniami)

Kody podświadomości. Praktyczny kurs życiowej przemiany (z ćwiczeniami)

Książka, która jest ogromnym tomem i wierzę, że naprawdę może pomóc niejednej osobie z wychodzenia z trudności życiowych. Niestety ja nie jestem skrupulatna i nie wykonuję zazwyczaj ćwiczeń, które są w książkach, więc moja opinia jest dość subiektywna. Niestety nie napiszę, że książka na pewno działa cuda lub jest totalnie do bani. Nie da się ocenić jej funkcji tylko i wyłącznie po samym przeczytaniu. Natomiast warto zaznaczyć, że dla osób, które mają w sobie bardzo dużo zaparcia znajdzie się w niej mnóstwo wskazówek i porad jak się uporać ze swoimi lękami i jak doprowadzić do przemiany. Dla mnie średniak, ponieważ przeczytałam tego typu poradników już bardzo dużo i chyba jestem przesycona.

Informacje dodatkowe o Kody podświadomości. Praktyczny kurs życiowej przemiany (z ćwiczeniami):

Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2020-01-15
Kategoria: Poradniki
ISBN: 978-83-8177-267-9
Dodał/a opinię: Ksebardo

Tagi: poradniki

Zobacz opinie o książce Kody podświadomości. Praktyczny kurs życiowej przemiany (z ćwiczeniami)

Kup książkę Kody podświadomości. Praktyczny kurs życiowej przemiany (z ćwiczeniami)

Niezbędnik podróżnika
Beata Pawlikowska0
Okładka ksiązki - Niezbędnik podróżnika

Poradnik i notes na twoją wymarzoną podróż!             Kalendarium, lista ekwipunku, zasady...

Blondynka nad Gangesem. Audiobook
Beata Pawlikowska0
Okładka ksiązki -  Blondynka nad Gangesem. Audiobook

Blondynka nad Gangesem - Beata Pawlikowska Audiobook Czyta Beata Pawlikowska Indie. Magiczne Varanasi nad Gangesem. Kurs medytacji, gdzie zostałam...