🔶Szkolny niegrzeczny chłopak i zdolna uczennica to nic innego jak świetna historia z zawrotną akcją zmieniającą się na: szkolny król niczego i uczennica,która jest wybawieniem.Czy ten duet ma szansę na normalną relacje-po krzywdach i urazach,które nawzajem sobie zadali?Będzie to mega trudne.Potrzeba trochę chęci i innego toku myślenia-wtedy będzie to możliwe!
🔶Historia jest nie tylko o pogubionym chłopakiem przez świat i pieniądze.Jak również o utraconych marzeniach,po niespodziewanym wypadku.To także zrozumienie świata,gdy upadasz na dno i dostrzegasz inne osoby,które już nie chcą cię znać,bo nie jesteś królem szkoły.
🔶Lektura pokazuje dwa szkolne światy-ten w którym trzeba się uczyć,by coś osiągnąć i ten,co znajomości i kasa czynią cuda.Idealnie przedstawione zachowanie bohaterów i ich potyczki słowne pokazują,że wiara w swoją wartość może przynieść wiele dobrego.Najważniejsze,by nigdy się nie poddawać i nie patrzeć na innych.
🔶Otrzymujemy solidną dawkę emocjonujących wydarzeń z życia bohaterów,które rozśmieszają,powodują niedowierzanie oraz pokazują zepsuty świat bogatej młodzieży.Są imprezy,alkohol i konsekwencje złych wyborów!
🔶Historia jest rewelacyjna,ponieważ porusza ważne tematy z życia nastoletnich osób,jak:brak pokory,prawdziwa przyjaźń,którą można stracić,błędne wybory,imprezy oraz wiele innych ważnych spraw z życia młodzieży.
🔶Nie przechodźcie obojętnie obok tej książki i poznajcie króla życia,który stał się królem niczego!
P O L E C A M
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2024-06-13
Barbara Dębska
Trzecia część serii ,,Pajęczyna", dzięki której mieliśmy przyjemność poznać mafijnych bossów i szeregowych żołnierzy. Tym razem z bliska poznamy jednego...
Kiedy Livia poznaje w barze przystojnego Sawyera, myśli jedynie o dobrej zabawie i flircie. Nie wie jeszcze, że ten uroczy dżentelmen zgotuje jej piekło...