Powieść Królowa Gwiazd rozgrywa się w środowisku czterech przyjaciółek aktorek ,Klaudi, Miśki , Dominiki i Malwiny.
Każda z nich marzy o roli przy boku prestiżowego reżysera Zorana Mrvica ,więc aby go zapoznać i dostać wymarzona rolę wyruszają na Maltę ,gdzie trwa własnie festiwal filmowy.
Miśka , czyli Mirosława jedzie ze swoją nadopiekuńczą matką Barbarą, która ma za cel główny, aby córa dostała rolę nie zawaha się zatem do intryg, aby wyeliminować inne dziewczyny z gry .
Tymczasem sam reżyser i jego barat blizniak Milan oprocz wybrania głównej roli kobiecej w castingu mają również inny cel
Co odkrył genetyk , brat Zorana Milan, jaką mają misję i jakie zadania maja do spełnienia cztery młode kobiety tego nie mogę przedwczesnie Czytelnikowi zdradzić bo chcę zachęcic do przeczytania książki a nie ją jedynie streścić.
Wspaniała, dojrzale napisana powieść przez Pania Autorkę o zdradzie, rywalizacji , poczatkach miłosci ,wreszcie o przyjazni wystawionej na próbę przez rywalizację , to wszystko sprawia ze od kart książki wprost nie można się oderwać .Doskonała lektura, gorąco polecam!
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2018-10-17
EWAELLE
Marianna Wisłocka, nieśmiała flecistka, ma talent, urodę i wielkie marzenie. Chce skomponować niezwykłą symfonię. Od swojej akademickiej nauczycielki dziewczyna...
II tom ,,Sagi bałkańskiej" Jasminie udaje się wyrwać z sarajewskiego piekła. Wyrusza w drogę, która jednak naznaczona jest dramatycznymi wydarzeniami...