Okładka książki - Królowa Zabójców

Królowa Zabójców

Tytuł: Królowa Zabójców

Autor: Magdalena Szweda

Data premiery: 19.03.2025r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

" Nie ucie­kaj – po­pro­si­łem. – Nigdy ode mnie nie ucie­kaj, bo i tak cię znaj­dę. Nawet gdy­bym miał pójść za tobą do samego piekła, to nie zawaham się ani sekundy – wyznałem. – Jesteś moja."

Historia od której nie sposób się oderwać. To nie jest książka na kilka rozdziałów, to książka, którą się czyta od początku do końca w ten sam dzień, a nawet i noc, której nie jest żal.

Autorka wciąga nas w brutalny świat mafii, gdzie niebezpieczeństwo czai się na każdym kroku. Tym niebezpieczeństwem w tej historii jest Lena, płatna zabójczyjni, która precyzją i wdziękiem wypracowała swoją renomę.

Jej kolejnym zleceniem jest Ignazio Salvatore.

Lecz kiedy instynkt zawodzi a emocje biorą górą, nic nie idzie tak jak powinno.

Autorka stworzyła świetną fabułą z mnóstwem zwrotów akcji, humorystycznych dialogów, dobrze wykreowanych bohaterów i wątków, które rozpalą ogień w czytelniku.

To historia, która żyje jeszcze długo po zakończeniu.

Gorąco polecam.

Dziękuję autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Królowa Zabójców:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-03-19
Język oryginału: Polski
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Zobacz opinie o książce Królowa Zabójców

Kup książkę Królowa Zabójców

Król Midas
Magdalena Szweda0
Okładka ksiązki - Król Midas

Leonardo Binenti miał wszystko, na czym mu zależało: władzę, szacunek i pieniądze. Pracował na to wiele lat dopingowany przez zemstę i rozgoryczenie. Kiedy...

Żona diabła
Magdalena Szweda 0
Okładka ksiązki - Żona diabła

Autorka Króla Midasa i Doręczyciela powraca z nową, ekscytującą powieścią! Dante Fiorucci jako przyszły spadkobierca mafijnego królestwa na polecenie...