Tytuł: Kroniki czasu istnienia. Kroniki czasu. Tom II.
Autor: Andrzej Góral
Wydawnictwo BookEdit
Data premiery: 01.01.2025r
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
"Jam jest Słowem. Słowem, które stało się ciałem i przekazane zostało do Twego Królestwa. My, którzy są i muszą być, kim są, w wieczystym trwaniu sądzimy siebie w bezwzględnym dążeniu do pomnażania swojej potęgi, poprzez którą stajemy się chaosem. To, co oczywiste, stało się nieoczywiste, a prawda tego, co dotyczy nieskończoności objawiła się prawdą skończoności. "
Kontynuacja opowieści o tym, skąd pochodzimy, którą poznaliśmy w pierwszym tomie "Kroniki Czasu Ziemi".
Tym razem jednak spójrzmy w przyszłość.
Autor stworzył niesamowitą fabułę, wykreował świat, w którym los człowieka i homorian ukazują różnice międzycywilizacyjne.
Autor reprezentuje fantastykę na poziomie, od której nie sposób się oderwać ani szybko zapomnieć.
Opowiadania, w których nie zabraknie emocji a także, które skłonią czytelnika do refleksji.
Gorąco polecam.
Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i możliwość napisania blurba do tej książki.
Jestem niesamowicie wdzięczna za otrzymanie takiego wyróżnienia.
Dziękuję.
#serwisgranicepl #andrzejgóral #kronikiczasu #kronikiczasuziemi #kronikiczasuistnienia
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: BookEdit
Data wydania: 2025-03-20
booksitsmypassio
W tajemniczych głębinach przeszłości naszej planety kryje się zapomniana historia, czekająca na to, by ujrzeć światło dzienne. ,,Kroniki Czasu Ziemi" to...