' Ona nie jest silna. Nigdy nie była. Nigdy nie trzymałem w swoich ramionach kogoś bardziej kruchego i narażonego na urazy.'
Michalina dziewczyna z bogatym bagażem doświadczeń. Towarzyszy jej brak pewności siebie. W swoim życiu może liczyć tylko na siebie.
Leo fotograf, chłopak z bogatego domu. Według chłopaka wszystko powinno mu się należeć, aż do momentu, kiedy poznaje Michalinę.
Jest to historia o dwójce ludzi, którzy przeszli w życiu bardzo dużo.
Czy uda się im wzajemnie pokonać przeszłość i zacząć żyć teraźniejszością?
Jak wiele musi się wydarzyć w życiu ludzi, że decydują się na założenie maski?
Czy wybór samotności, która wiąże się z brakiem zaufania do innych jest dobrym rozwiązaniem?
Aby uzyskać odpowiedzi na pytania koniecznie przeczytajcie książkę, bo naprawdę warto!
Książka przepełniona jest bólem, samotnością, brakiem zaufania, ale także i miłością.
Napisana jest bardzo dobrze. Czyta się ją przyjemnie, aczkolwiek kilka pierwszych rozdziałów było troszkę ciężkich.
Historia tej dwójki wzbudza w nas wiele emocji oraz daje nam do myślenia.
Gratuluję autorce debiutu 💚
Z przyjemnością sięgnę po następne książki autorki 😊
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2020-11-30
Tytuł oryginału: Książę musi odejść
mundurowa_czyta_
Przewrotny los potrafi w jednej chwili wszystko odebrać, sprawić, że codzienność traci sens i nic nie ma już znaczenia. Potrafi jednak także dawać i zapierać...
"Wracając do ogrodu… To było jedyne miejsce w którym funkcjonowałam od wielu tygodni, wcześniej głównie spałam. Miałam ciągle w głowie to, że...