Lubicie czytać młodzieżówki?Jesli tak to ta książka będzie idealnym wyborem.
Otóż poznajemy nieśmiałego studenta Irvina”Wave”który zmaga się z problemem dotyczącym zbliżeń z kobietami.Gdy tylko jest blisko z dziewczyna opanowuje go strach i ucieka…Robi sie ciekawie prawda?
Z pomocą przychodzi mu Connor-najlepszy przyjaciel i współlokator.Dzięki niemu poznaje się z Yvette”Love”,która ma mu pomóc z jego lękami….
Autorka przedstawia świat studentów,ktory jest bardzo rozrywkowy.Przypadkowy seks i jego przyjemność to codzienność studentów.
Akcja skupia się na świecie naszego bohatera,który jest inny niż pozostałych studentów.Nie jest rozrywkowy i lekkomyślny wobec seksu.Swoją postacia bardzo mnie zaintrygował.Osobiście bardzo zyskał w moich oczach,ponieważ jak na swój wiek jest dojrzalszy niż rówieśnicy.Opisanie jego „problemu” spowodowało,że zainteresowałam się bardziej jego osobą.Spotkania ze znana studentka Love rozwija ich znajomość…powoli,powoli…dowiadują się o sobie rzeczy o których inni nie wiedza.Rozmowy na istotne tematy powodując,że chcą odnaleźć rozwiązanie,by bohater wreszcie odważył się na swój pierwszy raz i pokonanie swoich fobii…towarzyszymy im niemal codziennie poznając ich bardzo dobrze.
W powieści czytamy także o relacjach naszych postaciach z rodzicami.Są niezwykle różne.Przez to życiowe ich decyzje muszą często być zweryfikowane.
Poznana historia bardzo przypadła mi do gustu,ponieważ pierwszy raz spotkałam się z poruszanymi w książce tematem paniki przed kontaktami chłopaka z dziewczyna.Lektura uczy i pomaga zrozumieć taka osobę
Czekam już na kolejny tom serii.Pojawienie się siostry Love-Leili jest początkiem czegoś zwariowanego
Z całego serca zachęcam do przeczytania książki
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-06-14