Okładka książki - Ludzie to idioci. Czyli jak rujnujemy sobie życie na własne życzenie i jak to zmienić

Genialna książka. Miałam to szczęście, że trafiłam na nią w momencie gdy moje życie prywatne, sprawy zawodowe i zdrowie nie są w najlepszej kondycji. Lektura tej książki daje porządnego kopa do działania i uświadamia nam rzeczy, które udajemy , że wiemy ,ale jest wprost przeciwnie. Autor w prosty sposób tłumaczy nam jak poprawić jakość swojego życia we wszystkich jego aspektach a jest to banalnie proste! Zawsze sceptycznie podchodziłam do tego typu poradników motywacyjnych , ale jednak zmieniam zdanie i z pewnością jeszcze przeczytam inne pozycje tego autora. Polecam gorąco ;-)

Informacje dodatkowe o Ludzie to idioci. Czyli jak rujnujemy sobie życie na własne życzenie i jak to zmienić:

Data wydania: 2013-11-06
Kategoria: Poradniki
ISBN: 9788364190001
Dodał/a opinię: Dorota Karolina Dęga

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Ludzie to idioci. Czyli jak rujnujemy sobie życie na własne życzenie i jak to zmienić

Kup książkę Ludzie to idioci. Czyli jak rujnujemy sobie życie na własne życzenie i jak to zmienić

Jesteś bez grosza na własne życzenie !
Larry Winget0
Okładka ksiązki - Jesteś bez grosza na własne życzenie !

Jeśli chcesz, możesz stać się bogaty. Ale najpierw musisz przestać być bez grosza i zacząć iść do przodu!Wszyscy mówimy, że potrzebujemy stabilizacji...

Larry Winget 0
Okładka ksiązki - Twoje dzieci to twoja wina! Czyli jak wychować dzieci na odpowiedzialnych i samodzielnych dorosłych

Larry Winget powraca tym razem z przekazem dla rodziców. Co zrobić, aby nasze dzieci odniosły sukces, były odpowiedzialne za swoje finanse, dotrzymywały...