Okładka książki - Mam coś twojego

Mam coś twojego

Kate, bohaterka powieści "Mam coś twojego", nie zna historii o nastoletnim czarodzieju. Jest za to bardzo dobrą przyjaciółką i pomaga swojej kumpeli podnieść się po rozstaniu. A co najlepiej pomaga na smutki i troski? W przypadku dorosłych ludzi często jest to alkohol. Dziewczyny idą do klubu, upijają się, a potem Kate zalicza spotkanie ze ścianą, na słynnym peronie dziewięć i trzy czwarte.

A to dopiero początek. Jakiś czas później Kate znajduje na ulicy psa, wkrótce poznaje jego właściciela - Scotta Weasley'a.

Jak potoczy się ich znajomość? Czy będzie ciąg dalszy?

"Mam coś twojego" to przezabawna i wciągająca historia, o dwojgu ludzi, którzy przypadkiem się poznają. Zaczynają się ze sobą spotykać, poznają się lepiej, i czują, że coś ich do siebie przyciąga. Tylko czy Kate odważy się zakochać?

Bardzo polubiłam główną bohaterkę, która jest żywiołowa, szalona, silna i odważna. Kocha zwierzęta i jest świetną córką, siostrą i przyjaciółką. Bardzo podobały mi się jej relacje rodzinne. W domu jej rodziców czuć było miłość, troskę, zrozumienie. Wszyscy dobrze się rozumieli i lubili spędzać ze sobą czas.

Wydawało się, że Kate nie może na nic narzekać, niestety wydarzenia z przeszłości wpłynęły na jej psychikę. Teraz dziewczyna boi się zaangażować uczuciowo. Czy zaufa przystojnemu Scottowi?

"Mam coś twojego" to lekka powieść, którą szybko się czyta. Mnie zajęło to dosłownie dwie godzinki. Świetnie się przy niej bawiłam. Było śmiesznie, pikantnie i seksownie. To optymistyczna książka, która poprawiła mi humor.

Labrador Marley skradł moje serce ❤️.

Polecam serdecznie 😀.

Informacje dodatkowe o Mam coś twojego:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-04-14
Dodał/a opinię: Damaczytasama

Tagi: Przeznaczone dla kobiet i/lub dziewcząt bóg

Zobacz opinie o książce Mam coś twojego

Kup książkę Mam coś twojego

Romans pod choinkę
Katarzyna Bester0
Okładka ksiązki - Romans pod choinkę

Najważniejsze jest nie to, co możesz zobaczyć, ale to, co możesz przeżyć. Ray Colton się nie zakochuje. Nauczyły go tego doświadczenia z przeszłości....

Świąteczne nieporozumienie
Katarzyna Bester0
Okładka ksiązki - Świąteczne nieporozumienie

W Londynie roi się od choinek i bożonarodzeniowych dekoracji. Jednak Harper nie czuje magii świąt. Skupia się na pracy, bo to zawsze wychodzi jej najlepiej...