Okładka książki - Mam na ciebie plan

Mam na ciebie plan

"Mam na ciebie plan" to już kolejna książka autorki, którą miałam możliwość czytać i po raz enty mnie nie zawiodła. Styl i lekkość z jaką pani Ilona kreuje historie są mi wyjątkowo bliskie i z przyjemnością sięgam po jej kolejne powieści.
Najnowsza książka Ilony Gołębiewskiej otwiera przed czytelnikiem różne oblicza sławy. Wprowadza stopniowo do świata show-biznesu, kuszącego zza ekranu telewizora. Złudne piękno, skrywa za ciemnym szkłem prawdziwe życie, pełne poświęceń, złudzeń i nieuczciwości.
To właśnie tutaj pierwsze kroki stawia Lili, siostrzenica znanej prezenterki telewizyjnej, która na mediach zjadła zęby. Czy uda jej się wprowadzić młodą dziewczynę do świata blichtru i przepychu? Czy praca w telewizji okaże się spełnieniem marzeń czy wręcz przeciwnie?
"Mam na ciebie plan" to coś więcej niż medialna burza. Ta książka porusza wiele tematów związanych z trudem dnia codziennego. Do tego tajemnica rodzinna, która nie miała prawa ujrzeć światła dziennego. Na uwagę zasługuje również fragment związany z rakiem piersi i wielokrotne podkreślanie, jak ważne w życiu kobiet są profilaktyczne badania. Te ważne kwestie społeczne zostały wtopione w treść, dały cenny drogowskaz, nie przyćmiewając historii. Uwielbiam takie działania i szanuję za umiejętność ich wplecenia jako element opowiadania.
Po raz kolejny polecam Wam książki Ilony, których sama od długiego czasu jestem ogromną fanką.

Informacje dodatkowe o Mam na ciebie plan:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-03-13
Dodał/a opinię: ubookmi

Zobacz opinie o książce Mam na ciebie plan

Kup książkę Mam na ciebie plan

Powrót do starego domu
Ilona Gołębiewska0
Okładka ksiązki - Powrót do starego domu

Alicja Pniewska ma 37 lat. Porzucił ją mąż, straciła lukratywną posadę, musiała opuścić wygodny apartament. Uciekając przed demonami przeszłości, znajduje...

Zaczekaj na miłość
Ilona Gołębiewska0
Okładka ksiązki - Zaczekaj na miłość

Nowa powieść autorki bestsellerowego ,,Pozwól mi kochać"! Klara Horczyńska ma niespełna trzydzieści lat, jest wziętą modelką, szturmem podbija...