Okładka książki - Marka Beckham Pieniądze, seks i władza

Marka Beckham Pieniądze, seks i władza

(...) Zdarza wam się śledzić życie celebrytów? Nawet jeśli nie, to z pewnością znacie Victorię i Davida Beckhamów. Chyba jedna z bardziej znanych, wzbudzających różne emocje par celebryckich.

Nakładem wydawnictwa @harpercollinspolska ukazała się ciekawa publikacja Toma Bowera "Marka Beckham". Za jej pośrednictwem czytelnik może zajrzeć za kulisy życia małżeństwa Beckham, a dzieje się tam nie mało. To co widzimy to jedno, a to co poza fleszami aparatów, to drugie. Autor prześledził życie Victorii i Davida, przeprowadził wiele rozmów z osobami z ich otoczenia, ekspertami. Show biznes nie od dziś fascynuje, pociąga, ale i razi zakłamaniem, fałszem, maskami nakładanymi przez ikony popkultury w zależności od okoliczności.

Jak odróżnić prawdę od fikcji? Książka odkrywa przed nami wiele z tego co miało być ukryte, czasem zaskakuje, czasem bulwersuje. Podążamy śladami kariery Beckhamów, którzy sami w sobie stali się marką. Wciągnęła mnie ich historia. Pamiętam Victorię jeszcze jako jedną ze Spicetek, a Davida biegającego po angielskich boiskach. Autor dał mi możliwość, by poznać drogę ich znajomości, małżeństwa, zdobywania sławy, od strony, której pewnie nigdy bym nie podejrzewała. Polecam wam, nawet jeśli nigdy nie byliście fanami Beckhamów.

W książce znajdziemy również wiele zdjęć. Jak dla mnie jest ona warta przeczytania. A czyta się szybko, intryguje niczym dobra powieść. Autor zdecydowanie potrafi zainteresować czytelnika.

Informacje dodatkowe o Marka Beckham Pieniądze, seks i władza:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2025-05-07
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
Tytuł oryginału: The House of Beckham
Dodał/a opinię: czarksiazek

Tagi: Biografie i literatura faktu Biografie artystów i ludzi show biznesu

Zobacz opinie o książce Marka Beckham Pieniądze, seks i władza

Kup książkę Marka Beckham Pieniądze, seks i władza

Zemsta. Meghan, Harry i wojna Windsorów
Tom Bower0
Okładka ksiązki - Zemsta. Meghan, Harry i wojna Windsorów

Brytyjska rodzina królewska wierzyła, że zawrotny sukces ślubu księcia Harry'ego i Meghan, który obserwowano i celebrowano na całym świecie, był dla Windsorów...