„Na prawdę musiałam być trochę walnięta, skoro w ogóle nie potrafiłam słuchać zdrowego rozsądku”
#wspópracareklamowa
Kiedy Melody Berkley, podczas imprezy haloweenowej natrafia na zwłoki kolesia z wbitym nożem w serce, jej życie zmienia się diametralnie.
Zresztą, nie tylko jej, ale także gliniarza Prestona Dillarda, który widząc ją nad zwłokami, bez jakichkolwiek pytań i wyjaśnień, wsadza ją bezceremonialnie za kratki.
I chociaż finalnie, dziewczyna zostaje zwolniona i oczyszczona z zarzutów, a ku jej uciesze, dupek, który ją aresztował, za to zawieszony, to ciąg dalszych dziwnych, a nawet przerażających wydarzeń, całkiem nieoczekiwanie, zbliża tę dwójkę do siebie. Wspólnie próbują rozwikłać, wszystkie zagadkowe rzeczy, które się dzieją wokół Mel, co w dodatku powoduje między nimi i dziwne napięcie, i nieplanowaną fascynację...
Ale zabójca wciąż jest na wolności, a trup okazuje się niechcianym wspomnieniem ogromnego zła z przeszłości.
Kto jest tym dobrym, a kto złym, w tej mrożącej krew w żyłach historii.
Kto działa w dobrej, a kto w złej wierze.
I jak może rozwinąć się ta, e tak nieszablonowy sposób, rozpoczęta znajomość tej dwójki.
Ale przed wszystkim dlaczego Preston nazywa kota Melody "Penisławem" ???
O tym wszystkim musicie przekonać się sami.
Zaskakująca, intrygująca, chwilami mrożąca krew w żyłach, z wątkiem hate/love w tle, ale też z dużą dawką humoru i pikanterii, taka właśnie jest książka "Miasteczko Sleepy Hollow".
Świetna, jak pozostałe pozycje autorki, z tym jedynym w swoim rodzaju niepowtarzalnym stylem.
Gorąco polecam!
Dziękuję Autorce i Wydawnictwu za egzemplarz recenzencki.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-10-25
EroticBooksLover
Historia drugiej córki bohaterów Szpilek z Wall Street. Kaylee Clark poznaje Aidena Walkera na zajęciach z malarstwa. W ramach kary za udział w bójce...
Powieść autorki Szpilek z Wall Street i Tylko na chwilę! Samantha Spinster to trzydziestolatka, która wspólnie z chłopakiem Jacksonem prowadzi agencję...