Okładka książki - Miasteczko Tarpon Springs (Tom 2). Pod gwiazdami Teksasu

Miasteczko Tarpon Springs (Tom 2). Pod gwiazdami Teksasu

POD GWIAZDAMI TEKSASU to drugi i ostatni tom cyklu MIASTECZKO TRAPON SPRING, gdzie zapoznamy dalsze losy polsko-amerykańskiej rodziny patchworkowej. Co więcej to powieść o trudnych wyborach, starych waśniach, do tego naszpikowana wieloma emocjami.

Czekałam na tą kontynuacją, bo byłam ciekawa jak Katarzyna Misiołek poprowadzi dalej historię. W która stronę popchnie bohaterów. I powiem, że ta część bardziej mi się podobałam. Może to dlatego, że znałam już bohaterów i nie gubiłam się w ich? Być może.

Autorka kolejny raz fabularnie rozgrzała mnie upalnym słońcem, bo wraz z bohaterami wylądowałam w Teksasie, gdzie miałam być świadkiem ślubu Edyty i Stevena. Jednak nie tylko słońce rozpaliło moje zmysły, bo zawirowania w akcji również sprawiły, że rozemocjonowana śledziłam losy bohaterów. A trochę się tutaj zadziało! Wobec tego byłam niesłychanie ciekawa jak to się dalej potoczy, czy Malika da się ponieść sekretnej miłości? Co z tego wyniknie? Otóż tego dowiecie się czytając tę powieść.

Informacje dodatkowe o Miasteczko Tarpon Springs (Tom 2). Pod gwiazdami Teksasu:

Wydawnictwo: Flow
Data wydania: 2023-07-12
Dodał/a opinię: kotoksiazka

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Miasteczko Tarpon Springs (Tom 2). Pod gwiazdami Teksasu

Kup książkę Miasteczko Tarpon Springs (Tom 2). Pod gwiazdami Teksasu

Już cię kiedyś kochałam
Katarzyna Misiołek0
Okładka ksiązki - Już cię kiedyś kochałam

Dominika właśnie rozstała się z facetem i niczym polska Bridget Jones spędza trzydzieste szóste urodziny w rodzinnym domu na Kaszubach, wysłuchując...

Miasteczko Tarpon Springs (Tom 1). Pod słońcem Florydy
Katarzyna Misiołek0
Okładka ksiązki - Miasteczko Tarpon Springs (Tom 1). Pod słońcem Florydy

Kiedy do położonego w Słonecznym Stanie miasteczka Tarpon Springs przylatuje trójka dorosłych dzieci Tony'ego Kubiaka, wychowanego w Detroit Amerykanina...