Okładka książki - Moc przyjaźni. Jak budować trwałe relacje w dorosłym życiu

Moc przyjaźni. Jak budować trwałe relacje w dorosłym życiu

"Moc przyjaźni" to cudowna, z lekką dozą humoru, kojąca serce książka, w której autorka zachęca nas do budowania pięknych, przyjacielskich relacji, z drugim człowiekiem i oczywiście ze sobą. Bo nie zapominajmy, że sami dla siebie najpierw musimy być przyjaciółmi. W bardzo przystępny sposób uczy stawiać granice, wyrażać swoje potrzeby, rozpoznawać toksyczne relacje, ale też pokazuje, że przyjaźń po rozstaniu jest możliwa. Jest to zdecydowanie potrzebna pozycja na rynku wydawniczym, bo jeśli chodzi o tematykę przyjaźni nie znajdziemy tego za wiele. Tym bardziej w tak zachęcającej formie.

Książkę polecam każdemu, bez wyjątku. Dzięki prowadzeniu przez autorkę, rozdział po rozdziale, dostrzeżemy nie tylko to, że budowanie dobrych relacji to nieustanna praca. Lane Moore zapala światełko w tunelu dla tych, którzy utracili nadzieję, że uda im się jeszcze odnaleźć tę wyjątkową, choć nie bez skazy, rodzinę z wyboru. A korzystając z jej wskazówek możemy zburzyć mury nieufności i lęku, i zacząć budować nowe, lepsze życie.

Informacje dodatkowe o Moc przyjaźni. Jak budować trwałe relacje w dorosłym życiu:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2025-04-23
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Dodał/a opinię: czarksiazek

Zobacz opinie o książce Moc przyjaźni. Jak budować trwałe relacje w dorosłym życiu

Kup książkę Moc przyjaźni. Jak budować trwałe relacje w dorosłym życiu