"Mój szef. Mój As." to kontynuacja przygód niesamowitej pary Marii i Jana autorki @melissadarwood ♥️
Bohaterowie są razem tworząc z pozoru idealną parę. Jednak cały czas, dochodzi między nimi do nieporozumień.
Autorka świetnie utrzymała te niesamowite przyciąganie między bohaterami. Dalej towarzyszą nam te iskry oraz gorące sceny 🔥😍
Czytają tą książkę również się świetnie bawiłam oraz byłam pełna podziwu nad wyrozumiałością Marii.
Jednak prawdą jest to, że gdy się kogoś kocha, chce się tej osobie pomóc i ją wspierać. I właśnie ten drugi tom o tym jest. Dwoje ludzi, którzy całkiem inaczej patrzą na życie, próbują stworzyć razem "idealny" związek.
"-Janie. Mów do mnie. Co chciałeś powiedzieć ?
Widzę, że ze sobą walczy. Analizuje. Waha się. A mnie już kończy się cierpliwość, chodź Bóg mi świadkiem, że staram się, jak mogę."
Data wydania: 2021-04-13
Dominika Witos
Cięte riposty, skrywane pożądanie, namiętny seks.Romans biurowy, który rozpali Twoje zmysły, rozmiękczy serce i rozbawi do łez. Mówi się...
Jak masz na imię? – słyszymy setki razy w życiu. Imię towarzyszy nam od narodzin aż po kres naszych dni. Czy jednak mamy świadomość, że imię może...