Okładka książki - Mrok

Seria: Komisarz Olga Balicka #5

Wydawnictwo : Zwierciadło
@wydawnictwo_zwierciadlo

💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣

" Kiedy zaczynasz widzieć w ciele człowieka duszę, kiedy uzmysławiasz sobie, że on też ma jakieś emocje, zaczynasz być słaba..."

" Mrok " to piąta część Cyklu o komisarz Olze Balickiej.. Ten thriller połaczony z kryminałem psychologiczmym zapewni Ci niezwykłe emocje i wciągnie Cię w świat pełen tajemnic i napięcia..

Autorka ma naprawdę fascynujący styl pisania.. Jej słowa są pełne intrygi, tajemniczości i emocji, które wciągają czytelnika od samego początku do końca.. Opisuje ona historię, w której polskie małżeństwo znika w Albanii, a albańska mafia grozi ważnemu politykowi.. W tym samym czasie, grupa dochodzeniowo-śledcza w Jeleniej Górze prowadzi śledztwo w sprawie seryjnego dusiciela.. To wciągające połączenie różnych wątków sprawia, że czytelnik jest niezwykle zaintrygowany..

Bohaterowie tej historii, tak jak sama historia, są pełni tajemnic i emocji.. Olga Balicka i Kornel Murecki, małżeństwo zostaje uwikłane w zabójstwo i będą musieli zmierzyć się z niebezpieczną sytuacją..

Książka jest pełena akcji, zagadek i nieoczekiwanych zwrotów akcji.. To emocjonująca podróż, która wciąga czytelnika i sprawia, że nie może się doczekać aż do zaskakującego finału..

Emocje są tu naprawdę intensywne - od napięcia i niepewności, po ulgę i satysfakcję.. Autorka zgrabnie operuje słowami, aby oddać atmosferę i uczucia bohaterów, sprawiając, że czytelnik jest wciągnięty w każdą stronę fabuły..

To naprawdę niezwykłe doświadczenie czytania, które pozwala nam zanurzyć się w świat autorki i odczuć wszystkie emocje, jakie towarzyszą bohaterom..

Jestem pewna, że ta książka dostarczy Ci niezapomnianych chwil..

" – Uznaj po prostu, że gramy kartami rozdanymi z talii. Są, jakie są, ale jak umiejętnie rozegrasz sytuację, możesz wygrać wszystko..."

Historia zaczyna się od porwania polskiej rodziny polityka wraz żona i dzieckiem, w Albanii.

W Jeleniej Górze pojawia się seryjny dusiciel, Hieronim Włodawski, który unika aresztowania i drwi z policji..

Olga jest przeciążona obowiązkami, a ich małżeństwo jest na skraju rozpadu..
Niestety, sytuacja staje się jeszcze bardziej skomplikowana, gdy Olga zostaje zamieszana w incydent, gdzie zastrzeliła człowieka.. Teraz wszczęto dochodzenie dyscyplinarne wobec niej, co tylko pogłębia jej problemy..

Kornel dostaje propozycję pracy w Albanii i decyduje się zabrać Olgę, w nadziei, że to uratuje ich związek..

Jednak na miejscu wszystko idzie niezgodnie z planem.. Okazuje się, że planowany jest zamach na ważnego polityka, a Kornel zostaje wciągnięty w sprawę..

Gdy zamach się dokonuje, Olga i Kornel zostają uwikłani w aferę, której źródeł nie znają.. Teraz muszą zrobić wszystko, aby wyjść z tego cało..

Informacje dodatkowe o Mrok:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2024-01-24
Dodał/a opinię: Magdalena Grzejszczyk

Tagi: kryminał thriller

Zobacz opinie o książce Mrok

Kup książkę Mrok

Świat pełen jest okrutnych zwyrodnialców.

Mimo że bardzo kochała swoją rodzinę, potrzebowała mieć coś swojego, jakiś swój sekret, azyl, do którego mogła się udać bez wiedzy i nadzoru kogokolwiek. To dodawało jej iskry, energii i, o dziwo, poczucia własnej wartości.

Więcej cytatów z tej książki

Fałszywe tropy
Katarzyna Wolwowicz0
Okładka ksiązki -  Fałszywe tropy

Ostatnio w Jeleniej Górze nic specjalnego się nie dzieje. Tak przynajmniej myśli Olga Balicka, oglądając wiadomości w lokalnej telewizji. Jej uwagę niespodziewanie...

Części zamienne
Katarzyna Wolwowicz0
Okładka ksiązki - Części zamienne

Pomimo trwającej żałoby komisarz Olga Balicka postanawia wrócić do pracy. Jest zdeterminowana, żeby odkryć, co tak na prawdę ściągnęło prokuratora Pawłowskiego...

Opad
Opad