Po przeczytaniu książki już wiem, jak bardzo pasuje ten tytuł.
A niby okładka sprawia wrażenie, takiej spokojnej.
Nic mylnego to co się dzieje w tej książce - dalekie jest od spokojności.
Chatlotte Nichols wydaje się być przeciętną studentką pierwszego roku.
Brantley Chavez wydaje się być zwykłym choć znanym ze swojego niegrzecznego zachowania studentem ostatniego roku.
Niby normalka.
Od pierwszych chwil iskry pomiędzy tych dwoje przechodzą od samego spojrzenia.
Nienawidzą się na każdym kroku, ale też namiętność jaka wybucha pomiędzy nimi ma siłę tornada.
Zbliżają się i odpychają. Pożądają i nie cierpią.
A gdy ta niedająca się opanować namiętność - wybucha - to dopiero zaczyna się jazda bez trzymanki.
I tu właśnie kończy się normalka.
Okazuje się, że Charoltte ma za sobą na prawdę masakryczne przeżycia, a Brantley nie jest tyko zwykłymi studentem i to kim jest i czym się zajmuje bardzo przypomina o tragicznych wydarzeniach z przeszłości dziewczyny.
Z każdą przeczytaną kartką jedziemy jak na przysłowiowym
rollercoasterze, już myślimy, że wszystko się wyjaśniło, gdy nagle „bang” i znowu jesteśmy w szoku.
No i sceny sexu są bosko opisane i jest ich na prawdę sporo.
Poza tym cała książka jest bardzo fajnie napisana : pełna emocji, grozy ale także humoru.
No i końcówka ???
Kto czytał ten wie, a kto nie czytał to zapewniam , że warto!
No i mam nadzieję na szybką kontynuację, bo mnie skręca z ciekawości?
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2020-10-12
EroticBooksLover
Nowi bohaterowie w kolejnej części namiętnej sagi! Riley ma dość facetów. Właśnie odkryła, że chłopak, dla którego przeprowadziła się do Stanów, zdradza...
Alvaro i Malia od początku pałają do siebie niechęcią. Gdy okazuje się, że dziewczyna ma grać jako support przed ich koncertami, mężczyzna dokłada wszelkich...