"Namiętna nienawiść" Agaty Sobczak to romans z elementami mafii.
Charlotte to główna bohaterka, która zaczyna studia. Nie ma znajomych ani przyjaciół, ponieważ chciała się odciąć od przeszłości i zacząć wszystko od nowa. Gdy współlokatorka wyciąga ją na nielegalne wyścigi nie sądzi, że swoje postanowienie, aby nie rzucać się w oczy, legnie w gruzach.
Brantley to typowy bad boy. Lubi szybkie samochody, bierze udział w nielegalnych walkach, ma ciało pokryte tatuażami i wybuchowy charakter.
Gdy tych dwoje na siebie wpada, stanowią bardzo wybuchową mieszankę.
Ale co zrobię, gdy przeszłość dziewczyny, da o sobie znać ?
Uwielbiam styl Agaty. Jest lekki i prosty, więc szybko się czyta jej powieści. Autorka rozwija się z historii na historię i co zauważyłam tworzy bardzo pewne siebie, niezależne bohaterki, które mają problem, gdy ktoś chce im pomóc. I to mi się najbardziej podoba.
Lecz w tej powieści, główna bohaterka nie wzbudziła mojej sympatii. Nie raz miałam ochotę nią potrząsnąć, żeby otworzyła oczy i się czegoś sama domyśliła.
No bo Kochani, czy faceci otwarcie okazują uczucia ? No nie, dla nich liczą się czyny, a bohaterka bez sensu rozpamiętywała zachowanie Chaveza.
Za to Brantley bardzo mi się spodobał, choć delikatnie mówiąc był porywczy i wybuchowy, ale to i tak, nie zmieniło mojej sympatii do niego.
Fabuła przyciągnęła moją uwagę. Z jednej strony świetnie wymyślony romans, a z drugiej, dostałam ekscytujące, niebezpieczne sceny akcji.
Polecam ! I czekam na kontynuację! ❤️
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2020-10-12
Dominika Witos
Druga część gorącej sagi o miłosnym trójkącie! Minął miesiąc od wydarzeń z pierwszej części, a Mia i Mason w końcu są szczęśliwi... A przynajmniej tak...
Ta historia to istny ogień! Kolejna literacka odsłona Agaty Sobczak sprawiła, że zbierałam szczękę z podłogi! Nie spodziewałam się, że będzie tak gorąco...