Okładka książki - Nasze puste przysięgi

Nasze puste przysięgi

Tom 1 cyklu Nasze puste przysięgi

Gdyby ktoś mi kiedyś powiedział, że zakocham się w historii, a której występują elfy - wyśmiała bym go.
Ja, osoba, która nie znosi historii, w których występują te istoty o wyciągniętych w górę uszach, potrafiących omamić - zakochałam się w historii Abrielli.

Przez ten świat i całą historię prowadzi nas właśnie ona, Brie. Choć jest tylko człowiekiem jest osobą odważną, kochającą do granic swoją siostrę i gotową zrobić dla niej wszystko.

To historia o cierpieniu, miłości, zaufaniu, tajemnicach.
To historia pokazująca, że nic nie jest takim, jakim się wydaje być na pierwszy rzut oka.
To historia niezwykła, która wciąga do świata ludzi, fae...
To historia, którą musisz przeczytać.

Na początku było średnio, chwilę później zaczęło się rozkręcać i bum. Wtedy się zrobił taki plottwist, jakiego się w życiu nie spodziewałam. A dalej czekało ich jeszcze kilka.
A samo zakończenie? O matko i córko. Będzie mi mega przykro jak szybko nie ukaże się kolejna część tej książki. Dało popalić!

Co do bohaterów. Tutaj zdecydowanie moją faworytką jest Brie. Gdybym miała się wcielić w rolę jakiejś postaci to właśnie wybrałabym ją. Sebastian... Mam z nim mieszane uczucia. Lubię go ale był dla mnie przesadnie miły, taki aż cukierkowy. Natomiast Finn... Zaintrygowała mnie jego postać i zdecydowania chciałabym po poznać dokładniej.

Styl, w jakim została napisana ta książka jest wyśmienity - lekki, i bardzo szybko się czyta tę historię.

W skrócie w tej książce znajdziesz:
🧝 Świat fae i ludzi

Tytuł oryginału: These Hollow Vows
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Karolina Podlipna
Dodał/a opinię: Natalia Czarny

Zobacz opinie o książce Nasze puste przysięgi

Kup książkę Nasze puste przysięgi

Nasze przeklęte gwiazdy
Lexi Ryan0
Okładka ksiązki - Nasze przeklęte gwiazdy

Jasalyn skrywa niebezpieczny sekret. Posiada przeklęty pierścień dający jej śmiertelną moc. Dzięki niemu księżniczka wymyka się nocami z pałacu, by eliminować...

Nasze zerwane więzi
Lexi Ryan0
Okładka ksiązki - Nasze zerwane więzi

Abriella myślała, że życie nie może być gorsze, po tym, jak jej siostra, w ramach spłaty długu, została sprzedana władcy Dworu Cieni. Ale kiedy Abriella...