❤🔥„Never Lost Hope” to historia,która wielokrotnie łamie serce.To nie jest prosta i oczywista opowieść o bohaterce-jej problemach,uzależnieniach i walce o swoją przyszłość.To historia,która pokazuje jak brutalny jest świat i jak jedna decyzja może zniszczyć życie nie tylko młodej osoby,ale innych,których spotka na swojej drodze.Autorka nie oszczędza w szczegóły brutalnych i pełnych mroku zdarzeń z życia bohaterki.Osiągnęła dno przez uzależnienie i była bliska granicy śmierci.To powoduje łzy w oczach,że to za sprawą bliskiej osoby…Poznawanie prawdy o nich łamie serce,pokazując,że potwory żyją wokół nas.
❤🔥Powieść porusza wiele istotnych wątków,które pokazują zło tego świata.Za garniturem skrywają się potwory,a ich czyny są karygodne.Czują się bezkarnie,dopóki chęć zemsty nie wygra,a wtedy pojawia się nikła szansa na sprawiedliwość.
❤🔥Historia nie jest prostą opowieścią,która jest obrazem upadłej dziewczyny i jej powrotu na prostą drogę.To historia o poznawaniu siebie na nowo i bezwarunkowej pomocy brata na którego można liczyć wierząc słowom.To on staje się wsparciem,by było lepiej i do tego,aby prawda zatriumfowała.
❤🔥Jestem oszołomiona poznając całą historię Hope-jej mrok,starania,nowe relacje i trudności w podejmowaniu swoich decyzji.Trzymałam za nią kciuki,by przetrwała i odnalazła swoje miejsce na świecie.Muszę wspomnieć o zakończeniu na które nie byłam przekonana.Jest ono tak nieprawdopodobne,że musiałam go ponownie przeczytać,bo takiego zwrotu akcji się nie spodziewałam🥺😳
❤🔥„Never Lost Hope” jest mroczną historią o demonach niszczących innych i o podniesieniu się z kolan,gdy się jest na dnie.To znakomity I tom serii Na granicy śmierci i już czekam na kolejny tom❤
📖Ja polecam a ty odważysz się poznać świat Hope?
Wydawnictwo: Axis Mundi
Data wydania: 2025-09-17
Barbara Dębska
Więcej adrenaliny, więcej emocji, więcej namiętności! Związek Holly i Declana rozkwita. Była agentka znalazła wreszcie ukojenie u boku przystojnego gangstera...
Jest królową życia. Ale nawet w jej świecie czasem trzeba o nie walczyć...Oto Lena - pewna siebie, beztroska, piękna. Roześmiana, ciesząca się swoją młodością...