"Żadne z nich nie było grzeczne w tym roku, a jednak los ma dla nich prezent"
Dorota, skromna bartistka, która wieczorem staje się Mademoiselle D. na sekskamerkach.
Norbert, bogaty, przystojny bawidamek, patrzy na ludzi z góry, chociaż są to tylko pozory.
Przypadek sprawia że ta dwójka spędzi razem Święta Bożego Narodzenia. Chociaż ich pierwsze spotkanie jest katastrofą to czy uda im się spędzić spokojne święta?
Jest to moje pierwsze spotkanie z autorką i już wiem, że z przyjemnością sięgnę po kolejne książki autorki. Bardzo podobała mi się ta historia, w niej mamy wszystko, humor, smutek, tajemnice i momenty grozy, a to wszystko w otoczce świątecznego czasu. Bohaterowie mimo niechęci do siebie, czują niezwykłe przyciąganie, a iskry lecą przy każdym spotkaniu. Niestety skrywane przez bohaterów tajemnice, a przede wszystkim "druga twarz" Doroty, prowadzą do wielu zgrzytów, a nawet niebezpieczeństwa. Niestety, mimo uwagi i zachowania wszelkich środków ostrożności, nie można stracić czujności w Internecie. Bohaterka przez swoją nie uwagę ściągnęła na siebie kłopoty.
Dorota w ciągu zaledwie paru dni, dostaje lekcje życia a także poznaje miłość swojego życia. Takie szczęście w nieszczęściu i dar od losu na Gwiazdkę.
Świetna książka, czytając zakręciła mi się łezka w oku i bardzo miło spędziłam czas czytając. Okładka książki jest przepiękna i bardzo przyciąga.
Polecam tę książkę na długie zimowe wieczory ❤️
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2020-10-28
Women_books
On i ona. Pogubiony imprezowicz i zbuntowana outsiderka. Nie spodziewają się siły rażenia gorącego uczucia, które ich połączy. Barry uchodzi...
Czy miłość musi być idealna, aby była szczęśliwa? W życiu Anety wszystko zaczyna się układać. Nowa praca mogłaby oznaczać świeży start dla niej i...