Okładka książki - Nie ten dzień

Nie ten dzień

To druga książka z tej serii , tej autorki , jaka trafiła w moje ręce. Zaczęłam od końca, chyba od tej najmroczniejszej i w sumie nie wiedziałam czy spodziewać się tu tego samego , czy będzie inaczej ? Czy się zawiodę czy będę zachwycona ? Po co ja się martwiłam :D

Dominika straciła męża. Nie potrafi tego zaakceptować, rodzina martwi się jej stanem psychicznym i funduje jej wycieczkę. Nikt nie spodziewa się, że przez ogromny zbieg okoliczności , Nika trafi do domu pełnego niebezpiecznych mężczyzn i zostanie zmuszona do poślubienia jednego z nich - Saszy .

Sasza to potwór, bezwzględny i okrutny morderca. Dla dobra interesów zgadza się poślubić Nikę. Nie ma pojęcia , że nie jest ona tą kobietą za którą ją mają. Uważa ją za zwykłą dziwkę. Jednak kobieta okazuje się być zupełnie inna niż sądził . Nie daje się złamać, nie jest uległa , potulna i nijaka . Ma charakter i to jaki ! Czy zdoła ujarzmić bestię jaka tkwi w Saszy ?

Nie ma łatwo . Ten tom to nie uroczy romans . Tu nie brakuje scen brutalnych i okrutnych . To książka nie dla każdego . Sasza to rzeczywiście seksowny drań ale czy tylko drań ? Jak daleko się posunie by utemperować Nike ? Co zrobi gdy jej tajemnica wyjdzie na jaw ? I czy ona mu wybaczy wszystko czego się dopuści ?

Co tu się działo moi drodzy ... Ta książka była rewelacyjna. Z rozdziału na rozdział coraz mocniej byłam oczarowana Saszą ale były momenty ,że chciałam go po prostu zamordować. Nika... Jest twarda ale wszystko ma swoje granice i na przemian ją podziwiałam i jej współczułam.

Tu nie brak perwersji, nieoklepanych scen erotycznych, pobudzających fantazję, rozpalających do czerwoności. Nie brak też scen szokujących i przyprawiających o dreszcze. To książka , której się nie odkłada dopóki nie przekręci się ostatniej strony i taka , której się nie zapomina. Ale na zakończenie autorka nie żałuje humoru :)

Ja to uwielbiam , po prostu pod każdym względem , bezkrytycznie . I polecam ale nie każdemu. Bo to seria dla osób o mocnych nerwach .

Informacje dodatkowe o Nie ten dzień:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2020-08-01
ISBN: 9788366352087
Język oryginału: Polska
Dodał/a opinię: Marta BONIECKA

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Nie ten dzień

Kup książkę Nie ten dzień

Dobry zwyczaj nie pożyczaj
Agnieszka Kowalska - Bojar0
Okładka ksiązki - Dobry zwyczaj nie pożyczaj

Lekkie, zabawne, o fabule prostej jak drut i oparte na pomyśle zużytym jak gacie prababci, wakacyjne opowiadanie o miłości. Wartka akcja, soczyste opisy...

Nataniel
Agnieszka Kowalska - Bojar0
Okładka ksiązki - Nataniel

Co byś zrobiła, gdybyś to od ciebie zależało życie najgorszego wroga?Po traumatycznych wydarzeniach, które miały miejsce pewnego zimowego wieczoru, Anastazja...