Okładka książki - Nie za darmo

Nie za darmo

Życie Amy było naprawdę udane, do momentu aż nie obejrzała pewnego filmu. Kochała i była pewna, że jest kochana, że nigdy to się nie zmieni. To, co zobaczyła, zabolało ją i to bardzo, tym bardziej że była pewna, że George jest jej wierny. Choć serce ją bolało, tym bardziej że była w ciąży, postanowiła raz na zawsze wykreślić go ze swojego życia. Mężczyzna wyjechał, a ona, choć na początku bardzo cierpiała, w końcu ułożyła sobie życie.
Minęło cztery lata, a Amy może powiedzieć, że jest szczęśliwa. Znalazła mężczyznę, który jest wspaniałym mężem i ojcem dla jej córeczki. Wszystko zaczęło się układać, jednak przeszłość postanowiła o sobie przypomnieć. George wrócił, a na dodatek postanowił odzyskać ją i swoją córeczkę. Na dodatek dochodzi do niezbyt miłej sytuacji między nią, a jej mężem. Co takiego się stanie? Jak potoczy się historia tej dwójki? Czy będą razem?

George i Amy są bohaterami, których poznałam już wcześnie. To drugoplanowi bohaterowie książki pt.: „Nie na sprzedaż”. Bardzo się ucieszyłam, kiedy dowiedziałam się, że będę miała możliwość poznania ich historii i przyznam szczerze, autorka mocno mnie zaskoczyła, w szczególności zakończeniem (dlaczego musicie jednak odkryć sami). Jak mi się podobała historia? Zdecydowanie bardzo. Świetnie bawiłam się podczas czytania, przeżywając wszystko wraz z Amy. Podczas czytania towarzyszyły mi duże emocje i pozostały ze mną po skończeniu ostatniej strony. To historia z w której dość dużo się dzieje, a dzięki temu jest mocno wciągająca (przynajmniej dla mnie była to pozycja na jeden wieczór i kawałek nocy, nie mogłam odłożyć, aż nie przeczytałam do ostatniej literki).

Bohaterowie ciekawi, dobrze wykreowani. Bardzo polubiłam Amy. Uważam, że jest kobietą dobrą, silną, niezależną, a jednocześnie opiekuńczą.

„Nie za darmo” to książka podczas czytania, której świetnie się bawiłam. Z wielką przyjemnością polecam.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Nie za darmo:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2024-10-23
ISBN: b.d
Tytuł oryginału: Nie za darmo
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Zobacz opinie o książce Nie za darmo

Kup książkę Nie za darmo

Nie wszystko można ukryć, tak jak nie wszystko można naprawić

Więcej cytatów z tej książki

Czarne i białe. Góralka i gangster. Tom 1
Liliana Więcek0
Okładka ksiązki - Czarne i białe. Góralka i gangster. Tom 1

„Będziecie się śmiały i płakały. Będzie Wam gorąco. I to wszystko w świecie górali, w którym panują zasady niemal tak surowe jak w mafii”....

Nie na sprzedaż
Liliana Więcek 0
Okładka ksiązki - Nie na sprzedaż

Collie Tunner pochodzi z Charlotte – miasta biznesu oraz bankierów – i to właśnie tam odbywa się uroczystość dwudziestopięciolecia ślubu rodziców...