Okładka książki - Niegrzeczne last minute

Niegrzeczne last minute

Rozpoczynając książkę ,, Niegrzeczne Last Minute" otrzymałam bilet, do świata pełnego namiętności, zmysłowości i czasem zachłanności. Ta podróż wydawała się nie kończyć, sprawiając, że wypieki na twarzy były częstym gościem w tej niegrzecznej podróży.

10 niezwykłych opowiadań, 10 gorących historii i 10 świetnych autorów: Katarzyna Bester, Ewelina Dobosz, Gabriela Gargaś, Paulina Jurga Paulina, Emilia Szelest, Klepacz, Anna Lancer, Alek Rogoziński, Sonia Rosa, Magdalena Witkiewicz stworzyli książkę, która jest napisana ze smaczkiem.

Każde opowiadanie jest inne, oddane w innym klimacie, ale jak sądzę, to było w zamyśle, bo jak podróż to w różne klimaty. W książce znalazły się opowiadania, które w mojej ocenie powinny zostać rozwinięte na większą skalę, bo czytając, było mi mało, byłam zachłanna i pragnęłam, by ta podróż, się nie skończyła.

Poziom każdego opowiadania jest wysoki, bo ja sama nie jestem w stanie wskazać jednego opowiadania, które wyróżnia się na tle innych, może to być spowodowane dopracowaniem każdego do perfekcji.

Czy polecam książkę na plażę? Oczywiście, tylko moje sugestie są takie, by nie zabrakło dużego kapelusza i ciemnych okularów, by skryć swe grzeszne myśli. :-)

Informacje dodatkowe o Niegrzeczne last minute:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-06-16
Dodał/a opinię: Marta Wiczuk

Tagi: Tylko dla dorosłych bóg

Zobacz opinie o książce Niegrzeczne last minute

Kup książkę Niegrzeczne last minute

Kiedy w grę wchodzi namiętność, nic więcej nie jest ważne.

Więcej cytatów z tej książki