Okładka książki - Oczywiście, że cię

Oczywiście, że cię

🇯🇵Moje pierwsze spotkanie z japońską literaturą i jest ono bardzo udane👌Wszystko dzięki przekazowi jakie niesie powieść oraz poruszanymi tematami młodych osób.

🇯🇵„Oczywiście,że cię…” to emocjonująca i pełna tajemnic opowieść,która ukazuje chore uzależnienie bohaterów od siebie.To historia jest obrazem przedstawiające jak jest cienka linia pomiędzy manipulacją a dostosowywaniem się do innych osób,by nie zostać wykluczonym i być zaakceptowanym.

🇯🇵Lektura jest wybornym kryminałem w którym chęć odkrycia prawdy jest istotna,aby mieć szansę na odnalezienie bohatera.Dzięki śledztwu,w tym psychologicznej rozmowie daje szansę,by prawda zatriumfowała.A w tle wątek miłosny przechodzący różne etapy.Te dwa wątki czyni książkę pełną tajemnic i istotnych faktów,aby zrozumieć zachowanie postaci.

🇯🇵 „Oczywiście,że cię…” to historia która pokazuje miłość młodych osób dla których zdanie innych jest ważniejsze niż swój komfort i szczęście.Niesie ta opowieść refleksje na destrukcyjne zachowanie bohaterów,których gubi zazdrość oraz obsesja.
🇯🇵Czytajcie-gorąco polecam

Informacje dodatkowe o Oczywiście, że cię:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2025-11-25
Tytuł oryginału: Of Course, I Like You
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Literatura kryminalna i detektywistyczna Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży romans Dzieci od ok. 14 lat

Zobacz opinie o książce Oczywiście, że cię

Kup książkę Oczywiście, że cię